LP_s8sj4.jpg

AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte kırsal mahalleleri ziyaret etti. Milletvekili Çelikaslan ve Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlediler ve sorularını yanıtladılar.



28 Ağustos 2023 Pazartesi
Gaziantep

Periyodik olarak kırsal mahalleleri ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son ziyaretini AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan ile birlikte gerçekleştirdi. Fadıloğlu ve Çelikaslan’a, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Gaziantep il yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Şehitkamil ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve sıkıntılarını gidermek amacıyla ziyaretlerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karayusuflu, Koçlu, Seymenli, Tekirsin, Kızıkhamurkesen, Yayıktaş, Dündarlı, Medegöz, Yalangoz, Karacaören, Karacaburç ve Göksüncük mahalleleri gezildi. Gittikleri her mahallede vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Milletvekili Çelikaslan ve Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinledi. Milletvekili Çelikaslan ve Fadıloğlu, mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

BİZ HER ZAMAN HİZMETİNİZDEYİZ, HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Vatandaşlara hitaben konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, “Öncelikle ben, 18 Mayıs Milletvekili seçiminde ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde bize verdiğiniz destek için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bize inandınız, güvendiniz, itimat ettiniz ve bir 5 yıl daha bize yetki verdiniz. Biz de, Allah'ın izniyle, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, AK Parti hükümeti olarak bu güveninizi boşa çıkarmayacağız. Yerelde Belediyelerimizle teşkilatlarımızla 21 yıldır nasıl size hizmet ettiysek, bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Değerli kardeşlerim, AK Parti her zaman seçmenin yanında. Köy, ilçe, il, mahalle, bizim için hiçbir farkı yok. Biz her zaman hizmetinizdeyiz, her zaman yanınızdayız. İşte gördüğünüz gibi Belediye Başkanımızla, AK Parti ilçe Başkanımızla, il ve ilçe teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, Çevre Şehircilik İl Müdürümüzle, AFAD il Müdürümüzle, GASKİ'den yetkililerimizle, Fen İşleri Müdürlerimizle sizlerin sorunlarınıza ortak olmak, varsa sorunlarınızı çözmek için buradayız. Bizler sizin her zaman hizmetkarınızız. Burada çok konuşmaktan ziyade, sizlerin sorunlarını dinlemek istiyoruz. Göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



LK_S3Ydz.jpg 1 / 2

LO_OT6xS.jpg 2 / 2




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi