gh_cZ3QP.jpg

Gaziantep Üniversitesi itibar kaybetmeye devam ediyor. Hafta sonu Gaziantep’e gelen TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, GİBTÜ’yü ziyaret ederken, 50 yıllık geçmişe sahip olan Gaziantep Üniversitesi ve rektörü Arif Özaydın’ı es geçti.



28 Ağustos 2023 Pazartesi
Gaziantep

Arif Özaydın, Gaziantep Üniversitesi’ne her anlanda kan kaybettirmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden bugüne üniversitenin itibarını neredeyse sıfıra indiren Özaydın’ı ciddiye alan ve ziyaret eden dahi olmuyor.

TÜBİTAK BAŞKANI MANDAL, GİBTÜ’YE GİTTİ

Bir dizi programlar için hafta sonu Gaziantep’e gelen TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, kentin en eski ve en büyük üniversitesi olan Gaziantep Üniversitesi’ni es geçerek, birkaç yıllık geçmişe sahip olan Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ni ziyaret etti.

2021’DA ÜNİVERSİTEYE KADAR GELEN MANDAL, REKTÖRÜ ZİYARET ETMEMİŞTİ

Öte yandan, 2021 yılında Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi’nde TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kapsamında desteklenen ‘Köyde STEM-2’ projesi için üniversiteye gelen ve öğrencilerle buluşan Mandal, kampüse kadar gelmesine rağmen, rektör Arif Özaydın’ı ziyaret etmemişti.

GİBTÜ’DE AR-GE ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ni ziyarette konuşan Mandal, GİBTÜ’den övgü ile bahsederek,“Yeni kurulan üniversitelerimiz arasında bulunan GİBTÜ’nün yeni yönetimle birlikte kısa sürede önemli işler başaracağına inanıyorum. Bu bağlamda Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne destek olmaya çalışacağız. İslam, bilim ve teknolojinin bir arada olduğu ilk ve tek üniversitemiz olan GİBTÜ’nün ulusal ve uluslarası boyutta görünürlüğünü arttıracak ve farkındalığını üst seviyelere taşıyacak projelerle isminden söz ettireceğine inanıyorum” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi