rt_WYMl4.jpg

Dün 30 Ağustos zafer bayramının 101. Yıldönümüydü. Bayram nedeniyle çoğu büyükşehirde toplu taşıma hizmeti ücretsiz verildi. Ancak o büyükşehirlerin arasında Gaziantep yer almadı. Gazete olarak, dini bayramlarda olduğu gibi, milli bayramlarda da toplu taşıma hizmetlerin kentimizde ücretsiz olmasını istiyor, belediye yetkililerini bu konuda duyarlı davranmaya davet ediyoruz.



30 Ağustos 2023 Çarşamba
Gaziantep

Dün zafer bayramı idi. Büyük Önder Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin tarihe altın harflerle yazılan en büyük kahramanlık destanlarından birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümünü milletçe kutladık. Bu büyük zaferin yıl dönümü, ülke genelinde yapılan çeşitli etkinlikle kutlanırken, çoğu büyükşehir belediyesi ise halkın etkinlik ve kutlamalara katılabilmesi için, dün toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz yaptı.

GAZİANTEP’TE TOPLU TAŞIMA ÜCRETLİ

Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyükşehirler olmak üzere, Adana, Mersin, Antalya, Kocaeli, Sakarya gibi şehirlerde toplu taşıma hizmetleri ücretsizdi. Ancak, bu şehirlerin arasında Gaziantep yer almadı. Gaziantep’te her gün olduğu gibi dün de vatandaş toplu taşıma araçlarını ücretli kullandı.

BİZDE NEDEN ÜCRETSİZ YAPILMIYOR?

Dini bayramlarda, 15 Temmuz’da, kimi zaman mitinglerde dahi toplu taşıma araçlarını ücretsiz yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, milli bayramlarda bu uygulamayı sürdürmemesi tepkilere neden oluyor.

MİLLİ BAYRAMLARDA DA ÜCRETSİZ OLMALI

Gazete olarak, dini bayramlar ve 15 Temmuz’da olduğu gibi, halkımızın kutlama ve etkinliklere katılabilmesi için, milli bayramlarda da toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olmasının halkımızın yararına olacağını düşünüyoruz. Umarız belediye yetkilileri bu konuda duyarlı davranır.



bn_WE0Nv.jpg 1 / 8

lm_5BY7B.jpg 2 / 8

mn_HbIm3.jpg 3 / 8

mk_RnyPy.jpg 4 / 8

df_7JD93.jpg 5 / 8

lo_k5zz0.jpg 6 / 8

lop_2m2eA.jpg 7 / 8

bv_8pVp7.jpg 8 / 8




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi