SD_O0i67.jpg

Şehitkâmil Belediyesi, Gaziantep’in taşra ilçe belediyelerine beşer milyon TL’den olmak üzere toplam 35 milyon TL maddi destek verecek. Verilecek destek yol, yapım ve onarım gibi işlerde kullanılacak.



3 Ekim 2023 Salı
Gaziantep

Dün yapılan Şehitkâmil Belediyesi Ekim ayı meclisi 1. Oturumunda 12 madde görüşüldü. Meclise gündem dışı olarak getirilen bir maddede, Gaziantep’in taşra ilçeleri olan Nizip, Oğuzeli, Yavuzeli, Araban, Karkamış, Nurdağı, İslahiye ilçe belediyelerine yol, yapım, bakım ve onarım işleri için beşer milyon TL’den toplam 35 milyon TL maddi destek verilmesi teklif edildi. Teklif, meclis üyelerinin onayı ile meclisten geçti.

DEPREMDEN SONRA İLÇE BELEDİYELERİMİZE BİR NEBZE DESTEK OLMAK İSTEDİK

Madde üzerinde konuşma yapan başkan Rıdvan Fadıloğlu,’’6 Şubat tarihli depremlerin ardından tüm belediyelerimiz, zorlu bir süreçten geçiyor. Merkez belediyelerimizin ekonomik güçleri kendilerine göre iyi. Ama taşra ilçelerimizin sıkıntıları var. O belediyelerimize bir nebze destek olabilmek adına, parti ayrımı olmaksızın tüm belediyelerin talebi vardı. Biz de her belediyeye beşer milyon TL olmak üzere toplam yedi belediyemize 35 milyon TL destek vermeyi uygun gördük’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi