xc_Z0knm.jpg

Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, 112 sağlık çalışanlarıyla gerçekleştirdiği görüşmenin ardından ambulanslarda yaşanan arıza ve sıkıntıları gündeme taşıdı.



9 Ekim 2023 Pazartesi
Yurt Haberleri

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, son günlerde artan şikayetler üzerine sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek, ambulans hizmetlerinde yaşanan sorunları yerinde tespit etmek için görüştü. Çalışanların, çevre illerden deprem sonrası getirilen ambulansların arızalı ve sıkıntılı olduğunu, bu nedenle zor şartlarda hizmet vermeye çalıştıklarını ifade etmeleri üzerine Başkan Keskin, konunun üzerine gitmeye karar verdi.

Başkan Keskin, yaptığı açıklamada "Sağlık çalışanlarımız zaten pandemi sürecinde büyük bir özveriyle çalışıyor. Üstüne bir de deprem yaşadık ve gelen arızalı ambulanslarla hizmet vermek zorunda bırakılmaları kabul edilemez. Bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor." dedi.

Keskin, sağlık çalışanlarının yaşadığı bu sorunların giderilmesi için ilgili mercilere başvuruda bulunacaklarını ve konunun takipçisi olacaklarını belirtti.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi