mko_Zn7Qa.jpg

İyi Parti’nin Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, sosyal medya paylaşımları nedeniyle Türk Eğitim Dünyası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Servet Bozkurt hakkında, avukatları aracılığı ile suç duyurusunda bulundu. Bozkurt, Gürban’ın şikâyetinin ardından dün karakola gidip ifade verirken, İyi Partili vekilin bu yola başvurması tepki çekti.



28 Ekim 2023 Cumartesi
Gaziantep

İYİ Parti’nin Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, gündem olmaya devam ediyor. Vekil seçildiğinden bugüne Gaziantep’te en çok tepki çeken vekillerden birisi olan ve kentin sorunlarına adeta seyirci kalan İYİ Parti’nin Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, sosyal medyada hakkında paylaşım yapan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Adaylığından vekilliğine kadar hakkında birçok haberlerin yapıldığı Gürban, son olarak Türk Eğitim Dünyası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Servet Bozkurt hakkında suç duyurusunda bulundu. Gürban hakkında sosyal medyada bazı paylaşımlar yapan Servet Bozkurt, Yeşilvadi Karakolu’na ifade için çağrıldı.Dün karakola giden Bozkurt’a, İYİ Partili Gürban’ın kendisinden şikâyetçi olduğu söylendi ve ifadesi alındı.

TEPKİ ÇEKTİ

Gaziantep ve ülkenin ciddi sorunları varken, bu sorunların çözümü için kafa yorması gereken İYİ Partili Gürban’ın, işi gücü bırakıp kendini eleştiren, hakkında paylaşımlar yapan kişileri savcılığa şikâyet etmesi tepkilere neden oldu. Bu gelişmenin ardından değerlendirmede bulunan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Bozkurt, meslektaşı ve kardeşi Servet Bozkurt’a yapılan hareketin doğru olmadığını, İYİ Partili Gürban’ın, yargı ve mahkeme yoluyla yurttaşa ve gazetecilere gözdağı vermeye çalıştığına dikkat çekti. Dün sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Bozkurt, şu ifadelere yer verdi:

* İyi Parti'nin sosyal medyacı vekili Mehmet Mustafa Gürban, vekillik görevini yapmak yerine, hakkında yorum yapan, eleştiri yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunmaya başlamış.

* Bu kapsamda, Türk Eğitim Dünyası Gazetesi sâhibi Servet Bozkurt, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle, Gürban'ın avukatları aracılığıyla yaptığı suç duyurusu nedeniyle, bugün karakola gidip ifade vermiş.

* Bugüne kadar kentte görmediğim, kentin sorunları ile ilgili çalışma yürüttüğüne şahit olmadığım İYİ Parti vekilinin böyle bir yol izlemesi üzücü. Zira, Gürban, daha önce hakkında haber yapan, sosyal medyada paylaşım yapanlar hakkında dava açacağını söylemişti.

* Memleketin ve ülkenin o kadar büyük ve ciddî problemleri varken, muhalefet partisi vekilinin sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapmak, kamuoyu oluşturmak, eleştiri yapmak, iktidar üzerinde baskı kurmak yerine, hakkında paylaşım yapan insanları sindirme ve suç duyurusunda bulunma yoluna gitmesi düşündürücü. Bu yöntemle hem İyi Parti'nin, hem de Gürban'ın halk nazarında güven kaybedeceği ortada.

* Gürban'a tavsiyem, sosyal medyada cadı avı yapmak yerine, ülkenin zor durumdan çıkmasına katkı yapacak siyaset üretmesidir.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi