lk_4hcTz.jpg

CHP Oğuzeli Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu belirten CHP’li Mustafa Dinçkan, 31 Mart yerel seçimlerinde Oğuzeli’nde zafere ulaşacaklarına inancının tam olduğunu kaydetti.



2 Aralık 2023 Cumartesi
Gaziantep

Belediye başkanlığı adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa eden CHP Oğuzeli İlçe Başkanı Mustafa Dinçkan, ilçe başkanlığında yaptığı açıklama ile adaylığını resmen ilan etti. Dün yapılan basın açıklamasına ilçe halkı, partililer yoğun ilgi gösterdi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

BU ÖNEMLİ GÜNDE BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Burada bir konuşma yapan Dinçkan, bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Seçimi kazanmanın yolunun parti içerisinde birlik ve beraberlikten geçtiğine dikkat çeken Dinçkan,’’7 adayımız başkanlık için, 10 adayımız belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundu. İlçemiz küçük ve ilgi duyulan bir ilçe. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz bir olursak, seçmenimizin bize güveni artar. Biz kazanmak için bir olmalıyız. Ben partide bayrağı ileri götürmek için daima gayret gösterdim. İlçede CHP'ye oyu günden güne arttırdık. Kim aday olursa olsun, makam talep etmeden gayret gösterecek ve aday olan arkadaşımız için çabalayacağız. CHP olarak biz emrivaki değil, gönül işbirliği içerisindeyiz. Biz ötekileştirme yapamayız, eşgüdüm içerisinde çalışacağız’’ dedi.

10 YIL İÇERİSİNDE İLÇEMİZE KALICI ESER BIRAKILMADI

Konuşmasında mevcut belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç’ı da eleştiren Dinçkan, sözlerini şöyle sürdürdü:‘‘Mevcut belediye başkanının 10 yıl içerisinde kalıcı bir eseri olmadı. İktidar arkasında olmasına rağmen ilçemize güzel hizmette bulunamadı. Yapılan bir ankette, mevcut belediye başkanından memnuniyet yüzde 11 çıktı. Sacır deresinde iyileştirme yapılacaktı, yıllardır olumlu bir adım atılmadı. Sen burada bir iş yapmadın, akrabalarını ve dostlarını işe aldın. Bol bol imar tadilatı yaptılar. Tarım arazilerini imara açarak, bu ilçeye ihanet ettiniz. Siz sulama kanallarının üzerine apartmanlar inşa ettiniz. Allah bunları affetsin. İlçenin havasını kirlettiniz, içme suyunu mahvettiniz. Sizi ilçe halkımıza havale ediyorum’’ dedi.

Dinçkan, konuşmasının ardından diğer adaylarla birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

 



lok_Y5f0c.jpg 1 / 5

cv_RJNeH.jpg 2 / 5

lk_bu898.jpg 3 / 5

lp_220CZ.jpg 4 / 5

mn_d0o97.jpg 5 / 5




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi