df_3c96X.jpg

Arif Özaydın önderliğindeki Gaziantep Üniversitesi, yine Türkiye’ye rezil edildi. Reytinglerde en çok izlenen haber bülteni olan FOX TV, üniversite hastanesindeki kapanan bölümleri haberleştirdi ve konu hakkında hocaların görüşlerine başvurdu.



20 Ocak 2024 Cumartesi
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi, Türkiye gündeminde olumsuzluklarla yer almaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde hastanede bazı bölümlerin kapatıldığı ve çoğu hocanın üniversiteden ayrıldığı haberleri kamuoyunda geniş yer bulmuş, bu gelişmeyi Gaziantep’in muhalefet milletvekilleri TBMM gündemine dahi taşımıştı.

FOX TV: SON DOKTOR DA GİTTİ, BÖLÜM KAPATILDI

Türkiye’nin en fazla izlenen haber bülteni olan FOX TV, dün akşamki ana haber bülteninde, üniversite hastanesindeki gelişmeyi, ’Son doktor da gitti, bölüm kapatıldı’ başlığı ile izleyicilerine duyurdu. Söz konusu haberde, CHP’nin Bursa Milletvekili Prof. Dr. Kayahan Pala ve Türk Tabipler Birliği (TTB) Merkez Konseyi Üyesi Doğan Eroğulları’nın konuya ilişkin açıklamalarına yer verdi.

PROF. DR. PALA: GAÜN HASTANESİ’NDEKİ DURUM, TÜRKİYE’DE SAĞLIK

SİSTEMİNİN NEREYE GİTTİĞİNİ GÖSTERMEKTEDİR

CHP’nin Bursa Milletvekili Prof. Dr. Kayahan Pala, ‘’Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Çocuk Nöroloji Bölümü’nün kapatılması, aslında Türkiye’de sağlık sisteminin nereye gittiğini göstermesi bakımından çok dramatik bir örnektir’’ dedi.

NTV: ÇOCUK KANSERİ UZMANI YETİŞMİYOR

Öte yandan, Türkiye geneline yayın yapan NTV ise, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’ndeki bu gelişmeyi haberleştirerek, çocuk kanseri uzmanı yetişmediğine dikkat çekti.



lop_QonS9.jpg 1 / 4

gt_8al0H.jpg 2 / 4

xc_1Axx1.jpg 3 / 4

cv_YK3lV.jpg 4 / 4




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi