df_m9UU5.jpg

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının iş insanı Mehmet Pamuk olduğunu, seçimde başarı sağlayacaklarına inandıklarını söyledi.



23 Ocak 2024 Salı
Gaziantep

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, partisinin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi başkan adayını açıklamak için kente geldi. Basın toplantısı düzenleyen Özdağ, yerel seçimlerde güçlü adaylarla sahneye çıktıklarını ve iddialı olduklarını vurguladı. Zafer Partisi'nin iktidara gelmesi durumunda sığınmacılar konusunda net kararlar alacağını ve hızlı şekilde uygulamaya koyacaklarını söyleyen Özdağ, "Gaziantepliler olarak Zafer Partisi'nin adayını seçerseniz yöneteceğimiz büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri bazı kararları, kararlılıkla alıp uygulayacaktır. Sığınmacı sorunlarıyla boğuşan Gaziantep'te yapacağımız çok şey var. Bütün bunlar için de Büyükşehir Belediye Başkanlığına Mehmet Pamuk kardeşimizi aday gösteriyoruz. Bugün itibariyle Gaziantep'te gerçek bir seçim yarışı başlayacak ve bu yarış da AK Parti ile Zafer Partisi arasında olacaktır. Gaziantep halkının desteğini alacağımızı düşünüyoruz" siye konuştu.

Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Özdağ, resmi açıklamanın ardından ilçe belediye başkan adaylarının da toplantıyla duyurulacağını sözlerine ekledi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi