mn_E7y6p.jpg

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Tuvaş (53) Gaziantep OSB’de üretim yapan Köksan’da meydana gelen iş kazasında hayatını kaybetmişti. Daha bu olayın üzüntüsü bile geçmeden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Ak Parti İl Başkanı, Köksan’a gidip patron, yöneticiler ve çalışanlarla yemek yedi. Buluşmadaki yahlar, alkışlar, seçim müziği ve yüzlerdeki ifadeler ise tepki çekti.



26 Ocak 2024 Cuma
Gaziantep

Son günlerde Gaziantep’te meydana gelen iş kazalarında hayatını kaybeden yurttaşların yası tutulurken, tepki çeken bir buluşma gerçekleşti. Kentimizde son iki haftada meydana gelen iş kazalarında 4 yurttaşın hayatını kaybettiği belirtilmiş, gazetemiz ise ‘Gaziantep’te iş güvenliği ne durumda?’ başlığı ile yaşanan iş kazalarına dikkat çekmişti.

BAŞSAĞLIĞINA DEĞİL, SEÇİM ÇALIŞMASI İÇİN GİTTİ

Son iş kazalarında hayatını kaybedenlerden birisi, Mehmet Tuvaş(53) idi. Tuvaş, Gaziantep OSB’de faaliyet gösteren Köksan Plastik’te çalışıyordu. Tuvaş, işletmede yürüyen konveyör bandına sıkışarak hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden yurttaşın 15 gün önce eşini kaybettiği, 16 yaşında bir çocuğunun olduğu ifade edilmişti. Tuvaş’ın henüz acısı tazeyken, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Ak Parti İl Başkanı, Köksan’a gidip patron, yöneticiler ve çalışanlarla yemek yedi. Buluşma esnasında ise işçilerin yah çağırması, patron Asım Kökoğlu’da olmak üzere alkışların havada uçuşması, çalınan seçim müziği ve yüzlerdeki gülümseme ise sözün bittiği nokta idi.

ANNE BABASIZ KALAN YAVRU İLE DE YEMEK YİYECEK Mİ?

Gazete olarak, kentin mevcut belediye başkanı olan, geçmiş yıllarda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yapan Fatma Şahin’in 15 gün arayla hem anne, hem de babasını kaybettiği söylenen 16 yaşındaki genç çocuğa başsağlığı ziyaretinde bulunmasını, annesiz babasız kalan o yavrumuza moral vermesini, onunla yemek yemesini, bundan sonraki hayatında o çocuğa sahip çıkılacağını müjdesi vererek, teselli etmesini ümit ediyor ve bekliyoruz.



lk_2y8j2.jpg 1 / 3

pkl_x5M98.jpg 2 / 3

lp_58oVf.jpg 3 / 3

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi