df_Q3SMD.jpg

Arif Özaydın önderliğindeki Gaziantep Üniversitesi’nde sorunlar artık vatandaşı çileden çıkartıyor.



2 Şubat 2024 Cuma
Gaziantep

Arif Özaydın’ın rektörlüğe atanmasının ardından 3-4 yıl içerisinde adeta yıkım yaşayan Gaziantep Üniversitesi’nde, sorunlar bitmek bilmiyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde bölümlerin kapatıldığı, onlarca hocanın üniversiteden ayrıldığı GAÜN’de, şimdi ise MR sıkıntısı baş gösteriyor.

TARİH BİLE VERİLMİYOR

Gazetemize yaşadığı sıkıntılarla ilgili bilgi veren bir vatandaş,’’Hafta içinde üniversite hastanesine eşim ile muayene olmaya gittik. Doktor, MR çektirmemizi istedi. MR bölümüne gittik. O bölümdeki personel, şu anda MR çekemiyoruz, ne zaman çekileceğine dair tarihte veremiyoruz. Arada bir gelip bilgi alın’’ dedi.

ÖZEL HASTANEDE ÇEKTİRMEK ZORUNDA KALDIK

Personelin bu açıklamasının ardından yeniden doktorun yanına giden vatandaşa, ‘Ya bekleyeceksiniz, ya da özel hastanelerde çektirip getireceksiniz’ denildi. MR’ın ne zaman çekileceğini bilmeyen vatandaş, 2400 TL ödeyerek, özel hastanede işlemi yaptırmak zorunda kaldı.

İKİ CİHAZDAN BİRİSİ ARIZALI

Gaziantep’in yanı sıra bölgeye hizmet veren ve günde binlerce muayene ve işlemin yapıldığı hastanede, iki MR cihazının bulunduğu, bu cihazlardan birisinin aylardır tamir edilmediği için, tek cihaz ile hizmet vermeye çalışıldığı belirtiliyor.

REKTÖR İSE YAPTIĞI KAPILAR, BİNALAR VE EKONOMİST OLMAKLA ÖVÜNÜYOR

Üniversite ve hastanesinde sıkıntılar bitmezken, Rektör Arif Özaydın ise toplantılarda, panellerde, basın açıklamalarında, TV programlarında ve ikili sohbetlerde ise ekonomist olduğunu, işinin para olduğunu, üniversiteye yapılan yeni kapıları ve yaptığı inşaatlar ile övünüyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi