df_u6dfP.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik, 31 Mart yerel seçimi startını Aşağı Güneyse Köyü'nden verdi.



8 Şubat 2024 Perşembe
Gaziantep

Adaylığının açıklanmasının ardından seçim kampanyasına kendi köyü olan Aşağı Güneyse Mahallesinden başlayan CHP Oğuzeli Belediye Başkan adayı Ahmet Bozgeyik, Devehöyüğü, Çatalçam ve Koçaklar mahallerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini ve projelerini anlattı.

OĞUZELİ’NİN MAKÛS TALİHİ DEĞİŞECEK

Köy gezilerinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ahmet Bozgeyik, “Oğuzeli ve Barak köyleri 31 Mart’tan sonra hak ettikleri hizmeti alacak. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, insanlara tepeden bakmadan, oy veren, vermeyen diye ayırmadan, vatandaşını dinleyen, ilçesinin geleceğini planlayan bir belediyecilik anlayışını hep birlikte hayata geçireceğiz. Oğuzeli’nin makûs talihini değiştirip, Gaziantep’in göz bebeği yapacağız. Her şey çok güzel olacak” dedi.

OĞUZELİ DEĞİŞECEK HALK İTTİFAKI KAZANACAK

Oğuzeli’nde halkın istemediği hiçbir şeyin yapılmayacağının sözünü veren Bozgeyik, değişimin şart olduğunu ve hayata geçirecekleri projelerle Oğuzeli’ni hak ettiği konumuna kavuşturacaklarını söyledi. Bozgeyik, “Oğuzeli’nde iktidar ortağı olan mevcut yönetimin vatandaşa tepeden bakan bir anlayışla ilçemizi hak ettiği konumuna kavuşturamamıştır. Kalkınmaya, büyümeye ve gelişmeye açık olan,  ilçemizde yapacaklarımızın kararını tüm hemşehrilerimizle birlikte alacağız. Halkımızla kurduğumuz ittifak ile parti ayrımı yapmaksızın ilçemizi hak ettiği cazibe merkezi haline birlikte getireceğiz. Birlikte üretip, birlikte hayata geçireceğiz, birlikte kazanacağız. Oğuzeli’nde değişim, halkımızla kurduğumuz ittifak ile gelecek. Değişim kazanacak, Oğuzeli artık kalkınacak.” şeklinde konuştu.

AHMET BOZGEYİK KİMDİR?

1973 Gaziantep doğumluyum. Liseyi M. Rüştü Uzel End. Meslek Lisesi Tekstil ve İplikçilik Bölümünden mezun oldum. Mezun olduktan sonra, 1993'te Gazi Üniversitesi Yozgat M.Y.O’dan mezun oldum.

ÇALIŞMA HAYATI

1993-1998 yıllarında Şahinbey Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünde çalıştım. 1999 yılından sonra farklı firmalarda OSB’de İplik İşletmelerinde İşletme Şefliği, İşletme Müdürlüğü, Fabrika Müdürlüğü ve Genel Koordinatörlük görevlerinde bulundum. 2015 yılında sonra Halı firmalarında Üst Düzey Yöneticilik yaptım. 2019 yılında DSN Kimya Tekstil San. ve Tic. Ltd Şti. kurdum, halen Tekstil Yardımcı Kimyasalları üretimi yapmaktayım. Aynı zaman da Oğuzeli İlçesi Aşağı güneyse mahallesinde Zeytin yetiştiriciliği ve çiftçilik yapmaktayım.

SİYASİ ÇALIŞMALARI

1991 — Yozgat SHP Üniversite Öğrenci Komisyonu Başkanlığı

1993 — Şahinbey CHP Gençlik Kolları Başkanlığı

1995 — Gaziantep CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı

1996 — CHP MYK üyeliği ve Gençlik Kolları Genel Sekreterliği

2018 — 27. Dönem Gaziantep Milletvekili Adaylığı

2019 — Gaziantep/Oğuzeli İlçe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi