ol_i3qwG.jpg

Geçtiğimiz yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde Zafer Partisi’nden milletvekili adayı olan Av. Gizem Büşra Bilgiç, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, İyi Parti’den Nizip Belediye Başkan Adayı oldu.



13 Şubat 2024 Salı
Gaziantep

İyi Parti’nin Nizip adayı Av. Gizem Büşra Bilgiç oldu. Genç ve başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Av. Gizem Büşra Bilgiç, önce Zafer Partisi’nde siyasete başlamış, daha sonra ise milletvekili adayı olmuştu. Adaylık sürecinde dikkat çeken Bilgiç, milletvekilliği adaylığının ardından, şimdi ise İyi Parti’den Nizip Belediye Başkan Adayı oldu.

BAŞKÜLEKÇİ: NİZİP’E KADIN ELİ DEĞECEK

İyi Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda yapılan rozet takma ve aday açıklama programında konuşan il başkanı Şerif Başkülekçi, Nizip’e kadın eli değeceğini kaydederek, ’’Genç ve idealist bir aday ile yola çıkıyoruz. Muhalefet için değil, iktidar için geliyoruz. Gizem kardeşimizin başarılı olacağına inanıyor ve adayımızın şimdiden Nizip’e hayırlı olsun diyorum’’ dedi.

GİZEM HANIM PROJELERİYLE GELİYOR

İyi Parti Nizip İlçe Başkanı Yakup Çapan ise ‘’Gizem hanımın ailemize katılmasından dolayı çok mutluyuz. Nizip’in ilk kadın belediye başkanı olacak inşallah. Eleştirilerle değil, projelerle gelen bir isim. Gençleri ve kadınları önceleyen güzel projelerle, temiz bir Nizip için yola çıkıyoruz. Tekrar İyi’ler ailesine hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum” dedi.

İYİLER KAZANACAK, SÖZÜMÜ SAHALARDA SÖYLEYECEM

Gizem Büşra Bilgiç ise İyi Parti’ye katıldığı için mutlu ve heyecanlı olduğunu kaydederek,’’ Benim için yeni bir yol ve yeni bir başlangıç. Proje ve vaatlerimizi sahada açıklayacağım. Ancak buradan şunu ifade etmek isterim ki, İyiler kazanacak’’ dedi.

ÇAPAN BAŞKANIMA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİM

Bilgiç, sözlerine şöyle devam etti: ’’Uzun bir süredir adaylığım konusunda görüşmeler yapan, aday olmam için ilgi ve desteklerini esirgemeyen, İyi Parti ailesine katılmam için büyük çaba gösteren ilçe başkanımız Yakup Çapan’a ve şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine, teşkilat mensuplarına çok teşekkür ederim.  Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle, Nizip’te İyi işler yapmak için, teşkilatımız ile birlikte hep birlikte çalışacağız’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi