pl_25z5w.jpg

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen, eylemde olan Zafer Tekstil işçilerine yaptığı konuşmada,’’İçinizde bu fabrikada 20 yıldır çalışanlar var. 20 yıl önce Zafer Tekstil’in kaç fabrikası vardı ve serveti neydi? Bugün ne oldu? Patronlar servetine servet katarken, siz hep yerinizde sayıyorsunuz?’’ dedi.



20 Şubat 2024 Salı
Gaziantep

Gaziantep’te üretim yapan Zafer Tekstil işçileri, patronların verdiği zammı düşük buldukları için günlerdir eylem yapıyordu. Eylem yapan işçilere, BİRTEK-SEN Sendikası destek verirken, sendika başkanı Mehmet Türkmen’in eylemdeki işçilere yaptığı bir açıklama ise dikkat çekici idi.

ZAFER TEKSTİL PATRONU SERVETİNİ KAÇA KATLADI?

Sendikanın sosyal medya hesabından yayınlanan bir videoda, Türkmen'in işçilere yaptığı konuşmada şu ifadelere yer veriliyor:‘‘20 yıl önce Zafer’in kaç fabrikası vardı ve serveti neydi? Bugün ne olsu? Patronlar servetini kaça katladı? Siz çalışanlar neredesiniz? Sizin servetinizde ve gelirinizde bir değişiklik var mı? Yok. Bu patronlar bu serveti nereden elde ediyor? Tabi ki, sizin emeğinizle, sizin alın terinizle. Ama artık bu düzenin değişmesi gerek’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi