xc_Rd3vW.jpg

İYİ Parti’nin Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’e Nizipli seçmenler yoğun ilgi göstererek, desteklerini ifade ediyor. Seçmenlerin ilgisinin memnuniyet verici olduğu söyleyen Bilgiç, “31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacağımıza eminim” dedi.



2 Mart 2024 Cumartesi
Gaziantep

İYİ Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Yaşar Sağlam, İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Şerif Başkülekçi, İyi Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Serda Özyaşar, Nizip İlçe Başkanı Yakup Çapan, Kadın Kolları ve Gençlik kolları başkan ve Yöneticileri ve Belediye Meclis üyeliği adayları ile bugün Nizip’te Atatürk Bulvarı ve Cumhuriyet Meydanında Esnaf ziyaretinde bulundu.

İYİ Partiden Nizip Belediye Başkan adaylığını açıkladığı günden buyana verilen destek her geçen gün çığ gibi artan Nizip’in yeni yüzü Av. Gizem Büşra Bilgiç’in sahalara inmesi ile verilen destekler sevgi gösterilerine dönüyor.

Nizip tarihinde ilk kadın ve genç Belediye Başkan adayı olan Avukat Gizem Büşra Bilgiç, İl Teşkilatı, İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Nizip’te yaptığı ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgi ve alakasına mazhar olurken, Nizipli seçmenler Cumhuriyet tarihinde ilk defa Nizip’te bir eğitimli, genç ve vizyon sahibi kadın Belediye Başkan adayı olduğunu ifade ederek, “Bizler de Nizipliler olarak bir ilki gerçekleştirecek ve kızımızı inşallah Nizip’in belediye başkanı yapacağız” şeklinde konuşuyor.

İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, seçim çalışmalarında halkın yoğun ilgisini görürken, aday ziyaret ettiği her işyerine kalem, çakmak gibi farklı ürünler hediye etti.

EN DOĞRU YOL 3. YOL

Nizipli seçmenler bugüne kadar Nizip Halkı’nın birbirinden farkı olmayan iki kutup ve yol arasına sıkıştırıldığını, Gizem Büşra Bilgiç’in adaylığı ile birlikte iki kutup arasına sıkıştırılan seçmenler olarak derin bir nefes aldıklarını ve en doğru yol olarak 3. yolda genç, eğitimli ve kadın aday Gizem Büşra Bilgiç’te buluşmaya karar verdiklerini söylüyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi