lo_DLzAL.jpg

Gaziantep Oğuzeli ilçesi Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Sait Kılıç’ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı miting havasında gerçekleşti.



4 Mart 2024 Pazartesi
Gaziantep

Oğuzeli’nde gerçekleşen açılış programına, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili TBMM İdare Amiri Sermet Atay, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Emre Koçyiğit, İlçe Başkanları, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur, Milliyetçi Hareket Partisi/Ak Parti İl, İlçe teşkilatları ve çok sayıda Cumhur ittifakına gönül vermiş vatandaş katıldı.

“OĞUZELİ’Nİ HEP BİRLİKTE BÜYÜTTÜK”

10 yıl önce köyden şehire dönüşen bir Oğuzeli ortaya çıkarttıklarının altını çizen Cumhur İttifakı MHP Oğuzeli Belediye Başkanı Adayı Mehmet Sait Kılıç, “Siz bize inanıp güvendiğiniz sürece bize yoldaşlık yaptığınız sürece, bize gönüldaşlık yaptığınız sürece aşamayacağımız engel, yapamayacağımız hiçbir hizmet yok” dedi.
Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Kılıç yaptığı konuşmada, “2014 yılından bu yana köyden şehire dönüşen bir Oğuzeli’ni hep birlikte ortaya çıkarttık. Parklarıyla bahçeleriyle, yollarıyla sosyal tesisleriyle, sporuyla sanatıyla, sosyal ve kültürel faaliyetleriyle, Allah’a hamdolsun ki Oğuzelimizi hep birlikte dönüştürdük, hep birlikte geliştirdik, hep birlikte büyüttük. Bundan sonrada inşallah sizlerle birlikte Oğuzeli’ni Gazi Şehrin yükselen değeri, yükselen yıldızı haline getireceğiz. Yeni dönemde Uydu Kent Oğuzeli ile, dirençli şehir Oğuzeli ile, depreme dayanıklı evleriyle, sosyal konutları ile, daha modern yaşam alanlarını hep birlikte yapacağız. Siz bize inanıp güvendiğiniz sürece bize yoldaşlık yaptığınız sürece, bize gönüldaşlık yaptığınız sürece aşamayacağımız engel, yapamayacağımız hiçbir hizmet yok. Biz göreve geldiğimizde geçmiş dönem yönetimin bırakmış olduğu 35 milyon TL borç ve artı olarak 2012’de hizmete başlanılan ama ödemeleri 2014 yılının nisan ayında başlatılan belediye hizmet binasının 15 milyon TL borcunu ödeyerek toplamda 50 milyon TL borcu kapattık. 7 ay önce Oğuzeli Belediyesi’ni borçsuz hale getirdik. Bu kadar büyük borç varken yaptığımız hizmetler ortada Allah’ın izniyle önümüzdeki dönem sıfır borçla daha büyük hizmetlere imza atacağız. Buraya gelerek bizleri onurlandıran, bizlere yarenlik eden kıymetli hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI OĞUZELİ’NDE TEK VÜCUT OLMUŞTUR”

Mehmet Sait Kılıç’ın 10 yıldan beri Oğuzeli’nin emrinde olduğunu vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, “Cumhur İttifakı Oğuzeli’nde, Gaziantep’te ve Türkiye’de tek vücut olmuş bir şekilde 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın zaferine emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Bozgeyik, “Oğuzeli kararını vermiş, Oğuzeli tarafını belli etmiştir. İnşallah 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde Oğuzeli 10 yıldan bu yana kendilerine hizmet eden vatandaşının emrinde olan Cumhur İttifakı’nın değerli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ı bir dönem daha ustalık döneminde destekleyeceklerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin iradesiyle kurulan Cumhur İttifakı kurulduğu günden bu yana devletimiz için, milletimiz için, ülkemiz için her türlü fedakarlığı yaparak bu noktaya gelmiştir. İki saygıdeğer liderin her türlü pazarlıklardan, menfaatten 2 belediye fazla alalım, 3 belediye fazla alalımdan daha ziyade ülkemizi, devletimizi ve devletimizi merkeze alan bir siyaset anlayışıyla bugün hamdolsun Cumhur İttifakı Oğuzeli’nde, Gaziantep’te ve Türkiye’de tek vücut olmuş bir şekilde 31 Martta Cumhur İttifakı’nın zaferine emin adımlarla ilerlemektedir. Allah hepinizden razı olsun diyorum” ifadelerini kıllandı.

“SEVDAMIZ OĞUZELİ DEDİK”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in önderliğinde Gaziantep’te ne yapılacaksa Oğuzeli’nde de o olacak anlayışla yola çıktıklarının altını çizen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur, “Oğuzeli’miz için en iyisini, en güzelini yaptık. Sevdamız Oğuzeli dedik” ifadelerini kullandı.
Biz Büyükşehir Belediyesi olarak, 2014 yılında itibaren Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in önderliğinde Gaziantep’te ne varsa ne yapılacaksa Oğuzeli’nde de o yapılacak. Oğuzeli Belediye Başkanımız Mehmet Sait Kılıç ile aynısını yapacağız diye yola çıktık. Yaptık mı evet Oğuzeli’miz için en iyisini, en güzelini yaptık. Sevdamız Oğuzeli dedik, sevdamız Oğuzeli demişken biz yatırım ve projelerimize hız kesmeden devam ettik. Sizde sandığa giderken eğilmeden bükülmeden, eğilip bükülenlere de fırsat vermeden Büyükşehirde Fatma Şahin Başkanımıza, Oğuzeli’mizde 10 yıldan beri sizlere canı gönülden hizmet eden sizin evladınız kıymetli hocamız Mehmet Sait Kılıç Başkanımıza destek vereceğinizden hiçbir şüphemiz yoktur. Allah yar ve yardımcımız olsun Sait Başkanımızı size, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“CUMHUR İTTİFAKI BAYRAĞINI OĞUZELİ’NDE DALGALANDIRACAĞIZ”

Cumhur İttifakı belediyeciliği ile marka şehirler inşa edildiğini vurgulayan Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, “Cumhur İttifakı’nın bayrağını hep birlikte Oğuzeli’nde dalgalandıracağız” dedi.
Milletvekili Bakbak, “Oğuzeli bugün çok güzel görünüyor, Oğuzeli hazır, Oğuzeli kararlı. Gazi Şehir demek Oğuzeli demek. Çünkü Oğuzeli Gaziantep’in gastronomisinde çok önemli bir yer tutmakta. Cumhur İttifakı’nın belediyeciliği ile bugün marka şehirleri inşa ediyoruz. Mehmet Sait Kılıç Başkanımızla 10 yılının üstüne bir 5 yılı çok daha büyük başarıyla hizmet etmenin kapısını burada bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli gönüldaşlarımızla birlikte açacağız. Cumhur İttifakı’nın bayrağını hep birlikte Oğuzeli’nde dalgalandıracağız. Buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Saygı ve muhabbetle sizleri selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

“KILIÇ DAHA BÜYÜK PROJE VE YATIRIMLARA İMZA ATACAK”

Mehmet Sait Kılıç’ın her zaman yanında ve arkasında olduklarını vurgulayan TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, “Yeni dönemde önce Allah’ın izni daha sonra sizlerin destekleriyle Mehmet Sait Kılıç başkanımız daha büyük projelere imza atacak” dedi.
TBMM İdare Amiri Atay, “Her zaman Oğuzeli’nde kıymetli insanlar yetişmiştir. Numan Durak Aksoy Hocamızda bunlardan bir tanesidir. Kendisini rahmetle anıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Gaziantep’te geçmiş dönemde kazandığımız 2 ilçe belediyemiz var. Bunlardan biri Nurdağı diğeri ise Oğuzeli. Bundan 10 sene önce burası köy görünümünde bir ilçeydi. Şimdi baktığımızda ise Mehmet Sait Kılıç Başkanımızın yaptığı proje, yatırım ve eserlerle diğer merkez ilçelerle hizmet noktasında yarış halinde. Başka şehirlerden gelen misafirimizi Oğuzeli’ne Deliklitepe Seyir Terasına getiriyoruz gurur duyuyoruz. Neden Oğuzeli’ne yakışan bir tesis. Senden ve ekip arkadaşlarından Allah razı olsun kıymetli Sait Başkanım. Gençlerimiz çıkıyor ata sporlarımız olan okçuluk yapıyor, ata biniyor. Yeni dönemde önce Allah’ın izni daha sonra sizlerin destekleriyle Mehmet Sait Kılıç başkanımız daha büyük projelere imza atacak. Biz her zaman yanındayız, arkasındayız. Yaparsa Milliyetçi Hareket Partisi yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar gerisi nafiledir. Hepiniz sağ olun, var olun” ifadelerini kullandı.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi