df_EU0lu.jpg

Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesi Seyrantepe Mahallesi’nde bulunan Mahmudiye Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi, yaptığı etkinlikler, kurduğu kütüphane ve sosyal mekânları ile öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitimin yanında, yaptığı aktiviteler ve etkinliklerle de dikkat çekiyor.



11 Mart 2024 Pazartesi
Gaziantep

Öğrencilerine yetenekleri doğrultusunda gidecekleri bölümlerle ilgili çağa uygun yönlendirmeler yapan ve başarılı oldukları alanlarda kendilerini geliştirmelerini amaçlayan okul idare ve personeli, 5 bin yeni kitaptan oluşan muazzam bir kütüphane kurarak, öğrencilerin hizmetine sundu. Kütüphanenin yanı sıra, kitap okuma bilincini içselleştirmek için yüksek katılımlarla tramvay, han, park, tarihi mekan, üniversite bahçesi vb. birçok yerde hafta sonları kitap okuma etkinlikleri düzenleniyor ve bütün öğrencilerin dahil olduğu dış mekan gezileri yapılarak, gözlem ve deneyimler elde ediliyor. Öğrencilerin okula aidiyet duygusunu geliştirmek için, şehrin en gözde mekanlarında kahvaltılar, piknikler, iftarlar tertip ediyor. Öğrencilerinin akademik bilincinin oluşması için gayret gösteren okul personeli, bütün öğrencilerini üniversite kampüslerine gezi, gözlem ve konferanslara da götürüyor. Başlangıç aşamasında da olsa robotik kodlama çalışmalarına katkı sunuluyor. Ayrıca, ‘Vakti Kuşanma’ etkinlikleri kapsamında şehrin farklı camilerinde Cuma namazlarına iştirak ediliyor.

Okul Müdürü Mehmet Diyadin Dağhan, okulda sadece eğitim değil, öğrencilerin her alanda kendilerini geliştirmeleri ve genel kültürlerinin artması ve değerlerini bilmeleri için farklı etkinlikler ve saha gezileri düzenlediklerini ve bunlara devam edeceklerini kaydediyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi