cv_lKCKO.JPG

Gaziantep’te Küsget Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin olaylarla geçen seçiminde mevcut Başkan Mustafa Kemal Güneş ezici oyla tekrar göreve seçildi.



12 Mart 2024 Salı
Gaziantep

Polis ve özel güvenliğin yoğun önlem aldığı tartışmalarla başlayan genel kurulun galibi Mustafa Kemal Güneş’in listesi oldu. Şato Restaurantta yapılan genel kurula 2 binin üzerinde üyelerin yarıdan fazlasının katıldığı görüldü.

HİZMETİNİ ANLATTI

KÜSGET Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, divan oluştuktan sonra konuşma yaptı. Salondaki yüzlerce üyeye hitaben konuşma yapan Başkan Güneş, “Biz aynı bir belediye gibi çalıştık. Hizmetlerimiz park, bahçe, altyapı, üstyapı, elektrik, su, kanalizasyon ve çevre düzenlemeden tutun da imar değişikliklerine kadar uzandı. Ne için yaptık esnaf için yaptık. Esnaf kazandı kooperatif çalıştı. Biz görevimizi yaptık yeni projelerimizi de sizlere açıkladık. Göreve talibiz, oylarınızla tekrar devam edebilir gerçekleştireceğimiz projeler ile sanayimizi daha ileriye taşıyabiliriz” dedi.

ÖZELLİ TALİP OLDU

Karşı listenin adayı Ferhat Özelli’de yapılan hizmetlerde yaşanan itirazları gündeme getirirken, esnafın sorunlarına kendi yönetimi ile çözüme talip olduğunu söyledi.

GÜNEŞ, FARK ATTI

Öğle saatlerinde başlayan ve saat 17.00’a kadar oy verme işlemleri sona erdi. Salonda sık sık yaşanan gerginliklere ise çevik kuvvet polisleri müdahale etti. 17’den sonra oy sayım işlemlerine geçildi. Mustafa Kemal Güneş’in listesi 758 oy alırken, Ferhat Özelli’nin listesi ise 192 Oy aldı.



DF_J247H.JPG 1 / 2

OL_5oG6D.JPG 2 / 2




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi