pl_7Ak3K.jpg

Gaziantep’te Dülükbaba’ya yürüyüş ve spor yapmak için giden vatandaşlar, orman içerisinde bulunan başıboş köpekler nedeniyle endişe duyarken, gazetemize şikâyetini bildiren vatandaşlar, bu soruna bir çözüm bulunmasını istiyor.



19 Mart 2024 Salı
Gaziantep

Gazianteplilerin en çok ilgi gösterdiği mesire alanlarından birisi Dülükbaba. Buraya sahre ve mangal yapmanın yanında, sabahları spor ve yürüyüş için gidenler de var. Ancak, spor ve yürüyüşe giden vatandaşlar, orman içerisindeki başıboş köpeklerden korkuyor ve endişe duyuyor.

GRUPLAR HALİNDE YÜRÜYORLAR

Başıboş köpeklerden korkan vatandaşlar, tek yürümek yerine birden fazla kişi ile gruplar halinde yürümek ve spor yapmak zorunda kalıyor. Ormana gelen bayanların korkusu, erkeklerinkinden daha fazla.

BU SORUNA EL ATILMASINI İSTİYORLAR

Konu hakkında gazetemize şikâyet bildiren vatandaşlar, korku ve tehlike arz eden bu soruna el atılmasını ve kalıcı çözüm bulunmasını istiyorlar.

ÇÖZÜM, BARINAK VE KISIRLAŞTIRMA

Köpeklerle ilgili şikâyetin yanında çözüm önerisi de sunan vatandaşlar, çözümün orman içerisine köpekler için barınak yapılması ve köpeklerin oraya götürülmesini, bunun dışında ise kısırlaştırma yapılması gerektiğini belirtiyorlar.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi