jh_2pj3g.jpg

Geçtiğimiz Cuma günü Gaziantep’e gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ŞKM’deki program öncesi karşılayanlar arasında CHP’nin iki Gaziantep vekilinin de yer alması dikkat çekerken, bu karşılama görüntülerinin ardından ‘İşte Gaziantep modeli bu!’ yorumları yapıldı.



19 Mart 2024 Salı
Gaziantep

Gaziantep’te iktidar ve muhalefetin uyum içerisinde hareket etmesi dikkatleri çekmeye devam ediyor. Daha önce CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, özellikle valilikte kent ile ilgili toplantılara kendilerinin davet edilmemesine sitem etmişti. İşte, bu sitemin ardından farklı gelişmeler yaşanmaya başladı.

BAKAN YERLİKAYA’YI KARŞILAYANLAR ARASINDA CHP’Lİ VEKİLLER DE YER ALDI

Geçtiğimiz Cuma günü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çeşitli programlara katılmak için Gaziantep’e geldi. Bu programlardan birisi ise Şehitkamil Kongre Merkezi’nde yapılan huzur toplantısı idi. Bakanın kongre merkezine gelişinde karşılayanlar arasında hem iktidar partisi vekillerinin, hem de CHP’li vekillerin yer alması dikkat çekerken, ‘İşte Gaziantep modeli bu’ ve ‘İktidar ve muhalefet, Gaziantep’te uyum içerisinde’ yorumları yapıldı.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi