df_W27WJ.jpg

Demokrat Parti(DP) Gaziantep İl Başkanı Erdal Cömert, Oğuzeli’nde partililerinin bayraklarının kesilmesi, bayrak asmalarının engellenmesine tepki gösterdi.



21 Mart 2024 Perşembe
Gaziantep

Demokrat Parti(DP) Gaziantep İl Başkanı Erdal Cömert, Oğuzeli’nde partilerine haksızlık yapıldığı, bayraklarının yakıldığı, pankartlarının kaldırıldığı ve bayrak asmalarının engellendiğini söyledi. Konu hakkında bir açıklama yapan Cömert, şunları söyledi: 

Gaziantep kamoyuna duyuru:

Ekleri ve fotoğrafları alta paylaşıyorum. Ama konuyu sizlere yazımda özetledim. Son geldiğimiz durum ortada. Eğer biraz kımıldarsanız sizi alaşağı etmek için ellerinden geleni yapmaktan geri durmuyorlar. Biz de hakkımızı aramaktan geri durmayacağız.

YSK 60. Maddesi uygun asılmış olan yer Oğuzeli ilçesinde bir yer değil ve SKM önü trafik yaya geçişi gibi hiçbir engel yok.

Eğer varlığımız bu insanları rahatsız ediyor veya kendileri 5 yıl yatmış halkı memnun ve mutlu edememiş ise sorunu kendilerinde arasınlar.

Siyasi partiler(Mecliste grubu olmayanlar) zaten hazineden yardım almıyor ise çoluk çocuğunun nafakasından kesip, harcayarak idame ettirdiği DEMOKRASİ mücadelesini kendini bilmezler ve kurumlarda liyakatsız kişiler tarafından gönderilen ve işlem yapılmaya çalışmaları sadece ve sadece yıldırma politikası olarak kalır.

Seçim çalışması başlamasından bu yana Oğuzeli ilçesinde bayrağımızı kestiler, bayrağımızı yaktılar, suyumuzu kestiler, ses çıkarmadık. Ama bu kadarı fazla oldu. Bu defa SUBAŞI Mahallesi ve Nar kavşağı arasında bayrak, afis, pankart asılmasını engellediler. Bu cadde üzerinde üç siyasi partinin seçim ofisi var. Bu partiler Demokrat Parti, YRP ve CHP. Bu nedenle, kasıtlı yapılmış bir durum var.

Bu nedenleri ile aynı gün tebliği edilen evraklarla il seçim kurulu ve ilgili ilçe seçim kuruluna itirazımız yapılmış olup, SKM önünde asılan bayraklarımızın kesilmesi veya toplanması üzerine yapılacak bir hareketi yargı önünde kimler ve kim yaptı ise hakkımızı arayacak ve takipçisi olacağız.’’






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi