fg_K6COG.jpg

Gaziantep Mahrukatçılar Sitesi’nde yıllardır temizlik sorunu yaşanıyordu. Şehitkâmil Belediyesi, siteye temizlik konusunda gereken önemi vermiyordu. Belediye, Ak Parti’den CHP’ye geçince, dün siteye temizlik aracı gitti ve siteyi temizledi. Gazetemize video gönderen bir esnaf, ’’İlk defa sokak aralarına temizlik aracı girdi’’ diyerek, memnuniyetini dile getirdi.



27 Nisan 2024 Cumartesi
Gaziantep

Şehitkamil Belediyesi’ni yaklaşık 15 yıl Ak Partili Rıdvan Fadıloğlu yönetti. Halk, Fadıloğlu’ndan memnun değildi. Ancak, üç dönem yani 15 yıl boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek veren ilçe halkı, yine oyunu Ak Parti’ye ve Rıdvan Fadıloğlu’na verdi. Ama…31 Mart’ta işler değişti.

ESNAFTAN CİDDİ ŞİKÂYET VARDI

Yerel seçimlerde Ak Parti Şehitkâmil’de değişikliğe gitmedi ve Rıdvan Fadıloğlu’nu yeniden aday gösterdi. Gösterilen adaya tepki gösteren ilçe halkının büyük bölümü, desteğini CHP’li Umut Yılmaz’dan yana kullandı ve tam 20 yıl sonra Şehitkamil, Ak Parti’den CHP’ye geçti. Seçim öncesi CHP’nin adayı Umut Yılmaz, Mahrukatçılar Sitesi’ne gitti ve esnafı ziyaret etti. Esnaf, belediye ve Rıdvan Fadıloğlu’ndan memnun olmadığını, sitenin temizlenmediğini belirterek, durumu Umut Yılmaz’a şikâyet etti.

İLK DEFA TEMİZLİK ARACI GİTTİ

Seçimleri CHP’li Umut Yılmaz kazanınca, yıllardır hizmetin aksatıldığı Mahrukatçılar Sitesi’ne dün belediyenin temizlik aracı gitti ve sitenin içerisini temizledi. Yapılan temizlik ile ilgili video çeken ve gazetemize gönderen bir site esnafı, ‘İlk defa sokak aralarına giren temizlik aracı’ diyerek, temizlikten duyduğu memnuniyeti ifade etti.



cv_6WEQE.JPG 1 / 3

vb_wsTV1.JPG 2 / 3

df_SQLQ6.jpg 3 / 3

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi