fg_z65TU.jpg

Geçtiğimiz yıllarda Gaziantep’te belediyeler, muhtarlıklara yaptıkları işlemlerde kullanılması için bilgisayar ve yazıcı dağıttı. Ancak, 31 Mart seçimlerinde seçimi kaybeden çoğu muhtar, giderken belediyelerin dağıttığı malzemeleri de götürdü. Hafta içinde yapılan muhtarlar toplantısında bu konu gündeme geldi. Vali, kaymakamlara talimat verdi ve malzemeleri yanında götüren muhtarlardan o malzemelerin alınmasını istendi.



29 Nisan 2024 Pazartesi
Gaziantep

31 Mart seçimleri geride kalırken, muhtarlıklarda malzeme ve hizmet sorunu yaşanıyor. Gaziantep’te, belediyeler geçtiğimiz yıllarda muhtarlık ofislerinde kullanılması için bilgisayar ve yazıcı dağıttı. Kent genelindeki hemen hemen tüm muhtarlıklara dağıtılan bu malzemeler, dönemin muhtarlara zimmetlendi.

SEÇİMİ KAYBEDEN MUHTARLAR, MALZEMELERİ DE YANINDA GÖTÜRDÜ

Seçimleri kaybeden çoğu muhtar, yeni seçilen muhtarlara ofisi boş şekilde teslim etti. Yeni göreve gelen muhtarlar, bilgisayar ve yazıcı olmadığı için, vatandaşların hizmetini yapamaz hale geldi.

KONU, MUHTARLAR TOPLANTISINDA GÜNDEME GELDİ

Konu, geçtiğimiz günlerde vali, belediye başkanları, kaymakamlar ve muhtarların katıldığı toplantıda gündeme geldi ve çoğu muhtar, yaşanan bu sıkıntıyı yetkililere iletti.

KAYMAKAMLARA TALİMAT VERİLDİ

Muhtarların şikâyetinin ardından Vali Ceber, kaymakamlara talimat verdi ve ofisteki malzemeleri yanında götüren muhtarlardan malzemelerin alınmasını istedi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Belediyelerin bu malzemeleri dönemin muhtarlarına zimmetlediği belirtiliyor. Eski muhtarlardan malzemeler alınana kadar, muhtarlık ofislerindeki hizmetlerin nasıl yürütüleceği merak konusu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi