df_CC0r2.jpg

Pazar günü 2-0 öne geçtiği maçı Trabzonspor’a 4-2 kaybeden Gaziantep FK, dün Karagümrük’ün kendi sahasında Antalyaspor’u 4-1 mağlup etmesi ile yeniden düşme potasına girdi. Cevdet Akınal döneminden bugüne son üç sezondur küme düşme endişesi yaşayan Gaziantep FK’nın bu durumunun ne kadar sürdürülebilir olduğu merak konusu.



30 Nisan 2024 Salı
Gaziantep

Süper Lig’de bitime 4 hafta kala Gaziantep FK, yine düşme hattında yer aldı. Pazar günü deplasmanda oynadığı Trabzonspor maçını 4-2 kaybeden Antep temsilcisi, dün Karagümrük’ün kendi sahasında Antalyaspor’u 4-1 mağlup etmesi ile yeniden düşme potasına girdi.

TRABZONSPOR MAÇI KIRILMA NOKTASIYDI

Pazar günü deplasmanda Trabzonspor’a konuk olan Gaziantep FK, ilk yarısını 2-0 önde bitirdiği maçın ikinci yarısında bu üstünlüğünü koruyamamış ve maçı 4-2 kaybetmişti.

KARAGÜMRÜK ÇIKTI, GAZİANTEP FK GİRDİ

34. Haftanın kapanış maçında dün gece İstanbul temsilcisi Karagümrük, Antalyaspor’u konuk etti. Bu maç öncesi ev sahibi ekip, Gaziantep FK’nın ardından küme düşme hattında yer alıyordu. Bu maçta hata yapmayan İstanbul temsilcisi, maçı 4-1 kazandı ve puanını 36 yaparak, küme hattının dışına çıktı.

KADER MAÇI BU HAFTA

Antep temsilcisi Gaziantep FK’nın belki de kader maçı bu hafta olacak. Ligin 35. Haftasında Hatayspor’u konuk edecek olan kırmızı siyahlılar, bu maçta olası mağlubiyet ve puan kaybı durumunda, artık ligde kalma ümitlerini mucizelere bırakacak.



df_fEZ4X.jpg 1 / 1




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi