k_O61xM.jpg

2021 yılında doğan ve daha sonra ise SMA hastalığı teşhisi konulan Coşkun Karan Çakır için sosyal medya ve whatsapp üzerinden yardım kampanyaları düzenlenirken, kampanyaya desteğin düşük olması moralleri bozuyor.



8 Ocak 2023 Pazar
Güncel

Coşkun Karan Çakır, 2021 yılı Kasım ayında dünyaya geldi. Dokuz aylıkken SMA tip 2 hastası teşhisi konulan Çakır’ın hayata tutunabilmesi için gerekli ilacın milyonlarca dolar olduğu belirtiliyor. Ailenin maddi durumu tedaviyi karşılayacak düzeyde olmadığı için, bazı vatandaşlar, sosyal medya ve whatsapp üzerinden yardım talebinde bulunuyorlar.

ŞU İFADELERE YER VERİLİYOR

Vatandaşlardan yardım talep edilen mesajlarda şu ifadelere yer veriliyor:

‘’Arkadaşlar merhaba. Anlayışınıza sığınarak böyle bir mesaj atma kararı aldım. Zira yüz yüze kimseden para istemeye yüzüm yok.

Coşkun bebeğin kampanyası yüzde 11’e ulaştı. Ama her geçen gün destek zayıflamakta. Elimizi tutacak yeni ellere ihtiyacımız var. Lütfen sma hastası Coşkun Çakır'ın birlikte elinden tutalım.

Atılan her kuruş bizim için çok kıymetli.

Valilik onaylı IBAN :41 0004 6003 3688 8000 1256 77

Destek olan arkadaşım dekontu benimle paylaşırsa sevinirim. Ben de ailenin Watsapp grubuna ileteceğim.

Lütfen duyarlı davranalım arkadaşlar coşkun daha 14 aylık bir bebek ve hepimize ihtiyacı var. ‘’ deniliyor.

Öte yandan, şu an 7.5 kilo olan Çakır bebeğin, tedavi için 2 yaşı ve 13 kiloyu geçmemesi gerekiyor. Dubai'de 1.8 milyon dolar ilaç teklifi alındığı belirtiliyor.  

Ayrıca, yardım etmek isteyen vatandaşların Instagram üzerinden ‘@smacoşkunçakır.’ Sayfasını inceleyebileceği belirtiliyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi