fg_4blZn.jpg

Gaziantep Üniversitesi Acil Travma ve Yanık Hastanesi’nin yapım işini Gaziantep’te faaliyet gösteren Adıgüzeller İnşaat firması aldı. İnşaat alanına bir tabela asan firma, inşaatın bilgilerine yer verdi. Ancak, o bilgilerin içinde sözleşme bedeli yazılmadı. Yaptığımız araştırmalara göre, inşaat bilgisinin içerisinde sözleşme bedeli yazılması gerekiyor.



21 Ocak 2023 Cumartesi
Gaziantep

Kamu kurum ve kuruluşlarından aldığı ihaleler ve yaptığı işlerle dikkat çeken Adıgüzeller İnşaat, Gaziantep Üniversitesi Acil Travma ve Yanık Hastanesi’nin yapım işini de aldı. Daha sonra inşaat alanının çevresi kapatıldı ve alana bir tabela asıldı.

SÖZLEŞME BEDELİ YAZILMADI

Asılan tabelada işin süresi, müteahhidi, kontrolü ve başlangıç tarihi yer aldı. Ancak, sözleşme bedeli yazılmadı. Bunun üzerine işin uzmanlarına bu durumu ilettik ve bu bilgilerin içerisine sözleşme bedelinin yazılması gerekmiyor mu? diye sorduk. Aldığımız cevaplar ise ‘Evet. Sözleşme bedeli yazılması gerekir.’ oldu.

TEK FİRMA TEKLİF VERMİŞ

Söz konusu yapının ihalesinin sonucu dikkat çekici. Bu iş için sadece Adıgüzeller İnşaat firması teklif veriyor ve böyle olunca ihale bu firma da kalıyor. Ayrıca, işi yapacak firmaya ise yüzde 15 fiyat avantajı uygulanıyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi