df_2d4nn.jpg

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Bozkurt, Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep ziyareti sonrası bir paylaşım yaptı. Bozkurt, paylaşımında, Kılıçdaroğlu’nun belediye meclislerine bakmasını tavsiye etti. Bozkurt’un bu paylaşımının ardından CHP’li meclis üyelerinin bir bölümü, sosyal medyadan Bozkurt’u hedef alan paylaşımlar yaptı ve dava açmakla tehdit ettiler.



24 Ocak 2023 Salı
Gaziantep

Gaziantep’te bazı CHP’lilerin basın özgürlüğünden, ifade özgürlüğünden, eleştiri kültüründen ne kadar uzak oldukları bir kez daha görülmüş oldu. Geçtiğimiz günlerde, CHP Lideri Kılıçdaroğlu Gaziantep’e geldi ve ‘Soygun düzeniyle karşı karşıyayız’ dedi. Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerinin ardından, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Bozkurt, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bozkurt paylaşımında,’’

CHP lideri Kılıçdaroğlu,'Soygun düzeniyle karşı karşıyayız' demiş.

Haklı mı?

Haklı.

Fakat...

Kılıçdaroğlu, en azından Gaziantep'te, bu soygun düzeni içerisinde kendi partisindeki bazı kişilerin olduğunu da unutmamalı.

Soygun düzeni görmek isteyen, belediye meclislerine baksın!

Yeni imara açılan bölgelerde kimlerin arsaları var, onlara baksın.

CHP'liler ve Kılıçdaroğlu, düzeni eleştirirken, iktidarı eleştirirken, önce kendi partisine bir bakmalı.

Gaziantep özelinde kim kimden iç içe, kim kimden ortak, kim kimden iş yapıyor, buna bakmalı.

Sadece iktidarı eleştirmek kolaycılık olur.’’ dedi.

CHP’LİLER, LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATTI

Bozkurt’un bu paylaşımının ardından, bazı CHP’li meclis üyeleri, Bozkurt’u hedef alan paylaşımlar da bulundular. Hatta Şehitkâmil Meclis Üyesi Beyhan Külekçi, bu paylaşım da kendilerinin hedef alındığını, bu iddiaları ispatlamaması durumunda, Bozkurt’a dava açacaklarını belirtti.

BOZKURT, REST ÇEKTİ

Belediye meclisleri ve bazı CHP’lileri kasteden Bozkurt, CHP’lilerin linç kampanyası ve dava tehdidine karşı ‘hodri meydan’ dedi. Bozkurt, ‘’Adliyenin 3-4 kapısı var. Siz dava açarsanız, biz de gereken belgeleri, bilgileri mahkemeye sunar, gereken savunmaları yaparız.’’ dedi.

KEŞKE AÇMIŞ OLSANIZ

Daha sonra CHP’lilere eleştirilerini sürdüren Bozkurt, şu paylaşımları yaptı:

Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcıları ile Amerika'ya, Portekiz'e, sağa sola giden CHP'liler, bana dava açacakmış.

Keşke açmış olsanız.

En azından tüm kamuoyu kimin kimle iç içe olduğunu, kimin kimle kol kola olduğunu, iş kişisel ikballere gelince ideolojinin, partinin, davanın kalmadığını görmüş olur.

Buyurun hodri meydan!

Yok öyle halk yoksulluktan kırılırken, halkın parasıyla keyif sürme!

Konuşacağız, yazacağız, duyuracağız...

Bedeli mi?...

Siz de buradasınız, biz de!

Buyurun.’’ Dedi.

Daha sonra eleştirilerini sürdüren Bozkurt,

‘’Ocak ayında Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gelen ve geçen gündem maddeleri oldu.

CHP'li meclis üyesi arkadaşlar, bu maddelerin kaçına dava açtı, kaçına tepki gösterdi ve bu maddelerle ilgili çıkıp Gazianteplileri aydınlattı mı, meclislerde olup bitenleri kamuoyuna aktardı mı?

Bu maddeler geçerken neredeyse ses çıkarmayanlar, çıkmış bir paylaşımdan yanı beni hedef alıyorlar.

77 madde ile ilgili bir tek ciddi eleştiri yapmayanlar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin bir kalemde 1 milyar 400 milyon TL borçlanma imkânı veren maddeye ses çıkartmayanlar, sonra kim kimden beraber, kim kiminle iç içe diye yazınca kızıyorlar.

Buyurun hodri meydan!’’ dedi.

AVUKATLAR, ‘DAVA KONUSU BİR DURUM YOK’ DEDİ

Bozkurt, CHP’lilerin tepkisinin ardından bazı avukatlarla görüştü ve söz konusu paylaşımının herhangi bir suç unsuru oluşturup oluşturmadığını, bu paylaşımın herhangi bir kişiyi itham edip etmediğini sordu. Bozkurt’a bilgi veren avukatlar, söz konusu paylaşım da herhangi bir suç unsuru bulunmadığını, paylaşımın kimseyi direk hedef almadığını belirttiler.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi