cv_FJsfE.jpg

Kapatılan Gaziantepspor’un delegesi olan ve Gaziantep Celal Doğan Tesislerinin birilerine peşkeş çekilmesine karşılık hukuki mücadele verdiği belirtilen Erol Satıloğlu, Gaziantepspor’un ardından Gaziantep Futbol Kulübü’nün de aynı sıkıntıya düştüğüne dikkat çekti.



4 Şubat 2023 Cumartesi
Gaziantep

Gaziantepspor’un İbrahimli(Şehirgösteren)’nde yer alan tesislerinin birilerine peşkeş çekilmesi için yok edildiğini söyleyen Satıloğlu,’’Gaziantepspor, Celal Doğan döneminde, 4 takım ile liglerde yer alıp, Gaziantep’in adını tüm Türkiye ve dünyaya duyuruyordu. Ne oldu da bu duruma düştük? 6317 şehidin verdiği manevi değeri olan bu kulübü, Gaziantepliler yöneltmiyordu. O zaman, Suruçlulara verilmişti. Kızıllar, Gaziantepspor sayesinde çok büyüdü. Daha sonra ise kulübün içerisi boşaltılarak, bu takımın yok edilmesine sebep olundu. Geçmiş yıllarda alt yapısı olan, dışarıya futbolcu satan kulüp, ne oldu da buraya düştü? Gaziantep’te o kadar iş adamı, sanayici, belediye vardı. Gaziantepspor’a el atılmış olsaydı, bu takım ayağa kaldırılamaz mıydı? Kaldırılırdı. Ama ağa babalarına söz verildiği için, o güzide kulüp, ayağa kaldırılmadı. Yerine Gaziantep Futbol Kulübü kuruldu.’’

GAZİANTEP FK, TİCARETHANE MANTIĞINA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Gaziantepspor’un ardından kurulan Gaziantep Futbol Kulübü’nün dernek statüsünde değil, ticarethane mantığıyla yönetildiğinin altını çizen Satıloğlu,’’Gaziantepspor, dernek statüsündeydi. Kimse kulüpten ekmek aş istemiyordu. Memleket sevdası için o kulüp vardı. Ama Gaziantep Futbol Kulübü, kurulduktan sonra ticarethaneye dönüştürüldü. Gaziantepspor dernek statüsündeydi, Gaziantep Futbol Kulübü, şirket statüsünde yönetiliyor. O nedenle, bu kulüp, birileri tarafından rant kapısı olarak görülüyor.’’ dedi.
İşte Satıloğlu’nun açıklamaları…



sed_xxvuz.JPG 1 / 2

ol_Y5iW7.jpg 2 / 2

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi