sd_AUWCW.jpg

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin ardından adeta yerle bir olduğu söylenen Nurdağı’nın Ak Partili belediye başkanı Ökkeş Kavak, bugün gözaltına alınmıştı. Adliyedeki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkartılan Kavak’ın tutuklandığı öğrenildi.



25 Şubat 2023 Cumartesi
Gaziantep

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından en büyük felaketlerinden birisi şüphesiz Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yaşanmıştı. Söylentilere göre, ilçenin deprem sonrası yerle bir olduğu belirtiliyor. İlçede çok sayıda bina yapan ve yaptığı binaların hepsinin depremin ardından çöktüğü söylenen Ak Partili Meclis Üyesi Yunus Kaya, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Gözaltı işleminin ardından hâkim karşısına çıkartılan Kaya, tutuklanmıştı.

BAŞKAN DA TUTUKLANDI

Meclis üyesi Yunus Kaya’nın ardından bugün de belediye başkanı Ökkeş Kavak’ın gözaltına alındığı bilgisi geldi. Depremlerde çöken binalara ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye götürülen Kavak, savcılık sorgusunun ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh ceza hâkimliğine sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hâkimliği, Başkan Kavak’ın tutuklanmasına karar verdi. Hakimin kararının ardından, başkan cezaevine götürüldü.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi