df_vhKj2.jpg

Dün Gaziantep’te eski et hali önünde açık alanda ve hijyen olmayan ortamda et ürünleri satışı yapan kişilerin görüntüsü tepki çekerken, bu kişilerin satışına nasıl engel olunmadığı merak konusu oldu.



25 Mart 2023 Cumartesi
Gaziantep

Gastronomi ve yemeğin başkenti olarak övündüğümüz Gaziantep’te dün sosyal medyaya düşen görüntüler şok etti. Görüntülere göre Şenyurt bölgesinde yer alan eski et hali önünde et ürünleri satışı yapan kişiler yer alıyordu. Ürünler ise açık alanda ve hijyen olmayan koşullarda satılıyordu.

KORSAN SATIŞ YAPIYORLARMIŞ

Sosyal medyaya düşen görüntülerin ardından konuyu araştırdık ve gerekli bilgilere ulaşmaya çalıştık. Edindiğimiz bilgilere göre görüntülerdeki kişiler korsan satış yapıyormuş.

1 MART İTİBARİYLE ET HALİ MÜHÜRLENMİŞ

Et hali esnafı geçtiğimiz günlerde yeni yapılan yerlerine taşınmış ve 1 Mart itibariyle hal girişi mühürlenip kapatılmış. Et halinin kapanmasını fırsat bilen bazı kişiler, halin önünde satış yapmaya başlamış.

EL KONULDU

Olayın sosyal medya üzerinden yayılması ve tepki çekmesinin ardından zabıta ve il tarım müdürlüğü ekipleri, satışın yapıldığı yere gitti ve satış yapılan ürünlere el koydu.

BURALARDAN ÜRÜN ALMAYIN

Konu ile ilgili gazetemiz aracılığı ile çağrı yapan bir yetkili, ‘’Halkımız, hijyen ve sağlıklı olmayan bu yerlerden alışveriş yapmasın.’’ dedi.



gh_39nkT.jpg 1 / 5

hj_9u35S.jpg 2 / 5

lo_hVCmS.jpg 3 / 5

lok_RM7u6.jpg 4 / 5

ku_zHIY9.jpg 5 / 5




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi