VF_9tg7U.jpg

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Şehitkâmil Belediyesi boşaltıldı. Orta hasarlı olduğu tespit edilen belediye binası, ilçede bulunan farklı yerlere taşınırken otogar civarında yeni bir hizmet binası yapıldığı öğrenildi.



28 Mart 2023 Salı
Gaziantep

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve Gaziantep’te de ciddi hissedilen 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden Şehitkamil Belediyesi de olumsuz olarak etkilendi. Çok uzun yıllardır ilçe halkına hizmet veren belediye binası, şiddetli sarsıntılarda hasar gördü. Daha sonra kontrole gelen ekipler, binanın orta hasarlı olduğunu rapor etti.

BİNA BOŞALTILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekiplerinin raporlarının ardından belediye binası boşaltıldı ve birimler dağıtıldı. Geçici olarak belediyeye ait merkezlere taşınan birimler, yeni yapılan hizmet binasının bitmesinin ardından yeni yerinde yeniden hizmet vermeye başlayacak.

OTOGAR CİVARINDA YAPILIYOR

Öte yandan Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, deprem sonrası yapılan Mart ayı meclis toplantı oturumunda, meclis üyelerine bilgi verdi ve Otogar civarında yeni bir hizmet binası yapıldığını, yeni binanın kısa sürede hizmete girmesi için çalışmaların yapıldığını kaydetti.



nm_k5q64.JPG 1 / 6

mn_Z91ba.JPG 2 / 6

mn_XjAKE.JPG 3 / 6

mn_vJAao.JPG 4 / 6

nm_D8mUs.JPG 5 / 6

bv_Bpe5L.JPG 6 / 6

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi