df_h1h4C.jpg

Gaziantep’te CHP ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a yoğun ilgi vardı. Gaziantep ve Nizip’te koordinasyon merkezi açılışına katılan Karalar ve CHP ekibi, daha sonra Karkamış ilçesinde iftara katıldı. Daha sonra Van Gölü Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden heyet, burada Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve partilerinin vaatlerini anlattı.



16 Nisan 2023 Pazar
Gaziantep

CHP Gaziantep’te dün dolu dolu geçti. Seçim çalışmalarına devam edilen Antep’te dün il olarak CHP seçim koordinasyon merkezi açılışı yapıldı. Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, millet ittifakı milletvekili adayları, CHP’li vekiller, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

KARALAR, SEÇİMİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin önünde toplanan kalabalığa hitap eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 100 yıl önce kanla kurulan Cumhuriyetin tehlike altında olduğunu, bu nedenle 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

BİR OY VERİN, BİR OY VERDİRİN

15 Mayıs sabahı Türkiye’de yeni bir sayfa açılacağını, karanlığın yerini aydınlığa bırakacağını belirten Karalar, ”Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin adayı. 100 yıl önce kanla ve büyük bir mücadele ile kurulan Cumhuriyet şu anda tehlike altında. İşte bu nedenle sandığa gidecek vatandaşlarımız Türkiye’nin geleceğini oylayacak, vereceği oylarla Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, millet ittifakını da iktidar yaparak Cumhuriyete sahip çıkacaktır. Yapacağınız tek şey, bir oy vermek ve bir oy verdirmektir’’ dedi.

GAZİANTEP, İKİNCİ MEMLEKETİM

Gaziantep’in ikinci memleketi olduğunu vurgulayan Karalar, “Gaziantep’te 12 yıl Genel Müdürlük yaptım. Çok güzel dostluklar edindim, güzel günler geçirdim ve güzel hizmetlere imza attığıma inanıyorum. Gaziantep Evliya Çelebi’yi bile şaşırtan bir şehir. Evliya Çelebi buraya geldiğinde hayranlık içinde kalmış. Demiş ki ‘Bu Antep’i anlatmaya ne yazı yeter ne başka bir şey yeter. O zamandan beri Antep’in önemi çok yüksektir. Bunu hak ediyorsunuz. Biliyorsunuz Şahin Bey görevli olmamasına rağmen Trablusgarp’ta, Yemen’de savaşmış ve teğmen rütbesini almıştır. Kurtuluş Savaşı’nda destanlar yazmıştır. Şimdi aynı destanı 14 Mayıs’ta sandıklarda yazma vaktidir. Cumhuriyeti kurtarma vaktidir” şeklinde konuştu.

DAHA SONRA NİZİP, KARKAMIŞ ZİYARETİ

Seçim koordinasyon merkezi açılışının ardından Karalar ve kalabalık heyet, daha sonra Nizip ve Karkamış ilçesine geçti. Burada esnaf gezisi ve iftar programına katılan heyet, gecenin son mesaisini Daha sonra Van Gölü Dayanışma Derneği’nde yaptı. Dernek üyeleri ile bir araya gelen heyet, burada Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’nin iktidara geldiğinde yapacağı çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirme yaptı.



fg_3uwKm.jpg 1 / 7

vb_yPKoH.jpg 2 / 7

hj_NsiXf.jpg 3 / 7

fg_2roc7.jpg 4 / 7

fg_3g1CM.jpg 5 / 7

gh_ZvBRk.jpg 6 / 7

bn_49wZC.jpg 7 / 7




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi