df_gRVWh.jpg

Gaziantep Valiliği’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Demokrasi Meydanı’nda miting yapmasına izin vermemesi üzerine, CHP bir video paylaştı. Paylaşılan videoda, Vali Gül’ün katıldığı bir ziyarette, Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 14 Mayıs seçimlerinde destek isteniyor.



26 Nisan 2023 Çarşamba
Gaziantep

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bugün Gaziantep’te ‘Demokrasi Meydanı’nda yapmayı planladığı mitinge Gaziantep Valiliği izin vermemiş, valiliğin bu kararına hemen hemen her kesimden tepki gelmişti.

MİTİNG KALE ALTINA ALINDI

Valiliğin miting için demokrasi meydanına değil, Gaziantep Kalesi’nin alt kısmında bulunan alana izin vermesinin ardından CHP, zorunlu olarak izin verilen alanda hazırlıklara başlamıştı.

VİDEO PAYLAŞILDI

Valilik ile CHP arasında miting nedeniyle gerginleşen ortamın ardından CHP Gaziantep İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Paylaşılan videoda, Gaziantep Valisi Davut Gül’ün bulunduğu bir ortamda, Eski Adalet Bakanı ve Ak Parti’nin Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, onlarca kişinin bulunduğu ortamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyor.

ŞU NOT DÜŞÜLDÜ

Paylaşılan videoda,’’Gaziantep Valisi Davut Gül AKP milletvekili adayı Abdülhamit Gül ile seçim çalışmasında AKP Genel Başkanına oy istiyor. Takdir 14 Mayıs’ta milletimizindir.’’ denildi.



Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi