sd_c0BfK.jpg

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltı programında konuşan Başkan Mehmet Yılmaz, “Şehitkamil ailesi olarak bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bu seçimde de yüzyılın seçiminde de birlik, beraberlik içerisinde, omuz omuza yol yürüyoruz. Rabbim; birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin” dedi.



26 Nisan 2023 Çarşamba
Gaziantep

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından Göl Kafe Restoran’da düzenlenen programa; Önceki dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Meclis Üyeleri, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldılar.

UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇLERE HAZIRLANIYORUZ

Programda konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Bir korkağı bir orduya serdar ederler. Yiğitleri meydanlarda berdar ederler. Uzak dursunlar yeter ki değmesin elleri, Muazzez olan her şeyi murdar ederler. Rabbim, bu toplantımızı hayırlara vesile etsin. Değerli dava arkadaşlarım, yüzyılın seçimine 19 gün kaldı. Bu süreçte Şehitkamil ailesi olarak bir araya gelelim ve çalışmalarımızı değerlendirelim istedik. Bu bağlamda toplantımıza iştirak eden çok kıymetli Bakanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Rıdvan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah, razı olsun. Şehitkamil ailesi olarak bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bu seçimde de yüzyılın seçiminde de birlik, beraberlik içerisinde, omuz omuza yol yürüyoruz. Elhamdülillah. Bu bağlamda İl SKM’miz, İl Başkanlığımız, Büyükşehir Belediye Başkanımızın liderliğinde Büyükşehir Belediye Başkanlığımızla uyumlu çalışmalar içerisindeyiz. Değerli dava arkadaşlarım, Şehitkamil olarak bizim bir şansımız da Rıdvan Fadıloğlu gibi bir Belediye Başkanımızın, bir dava arkadaşımızın olmasıdır. Rıdvan Başkanımız ile birlikte uyumlu bir şekilde önümüzdeki süreçlere hazırlanıyoruz. Sağ olsun Başkanımız, sürecin en başından beri her zaman teşkilatının yanında oldu. Bir teşkilat mensubu gibi bizimle birlikte tüm toplantılara iştirak etti. Rabbim; birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Şehitkamil olarak bizler yarın seçim olacakmış gibi çalışmalar yaptık,  teşkilatımızı her zaman diri tuttuk. Dolayısıyla 14 Mayıs için bizler dünden hazırız, İnşallah 14 Mayısta Gaziantep olarak, Türkiye olarak yeniden tarih yazacağız, yine yeniden zaferle taçlandıracağız.”

CUMHURBAŞKANIMIZIN EN BÜYÜK GÜCÜ, TEŞKİLATIMIZIN VARLIĞIDIR

Programda konuşan Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül, şu açıklamada bulundu:“Öncelikle buraya gelerek bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim, Cumhurbaşkanımızın en büyük gücü, teşkilatımızın varlığıdır. Değerli kardeşlerim; ne olursak olalım, hangi makam olursa olsun, hangi görevimiz olursa olsun bütün görevler elbet bir gün bitecektir ama bu teşkilatın bir neferi olmak, bu teşkilatın bir üyesi olmak en büyük makamdır. Çünkü ölümlü bir dünya ve bu ölümlü dünyada bütün mevki, makam geçer ama kalıcı olan şey nasıl durduğunuzdur, nerede durduğunuzdur, mevziniz neresidir. Bunun hesabını vereceksiniz. Ben de bakanlık yaptım, şu an başka görevler yapıyorum ancak benim bir tek görevim vardı, bu milletin kendi duası, gözyaşı, alın teri, akıl teriyle kurduğu AK Parti’nin onurlu bir üyesi olmaktı benim görevim. Bundan da şeref duyuyorum, gurur duyuyorum. Çünkü önemli olan nerede durduğunuzdur. Niçin? hangi mevzide bulunduğunuz ve nasıl bir Türkiye, nasıl bir dünya tasavvurunda bulundunuz ve bunun için ne yaptığınızdır. O yüzden sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum. Durduğunuz yer çok kıymetli, duruşunuz çok kıymetli. Bu sadece sizin için değil, sizden sonraki, bizden sonraki nesiller için de çocuklarımız için çok kıymetlidir. Bu vesileyle 14 Mayıs seçimlerine giderken el ele, gönül gönülle birliğimizi koruyalım. Allah’ın izniyle yeni bir zaferi yine hep birlikte yazacağız. Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek, Türkiye Yüzyılı yolculuğunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Şehitkamil’e güveniyoruz, sizlere güveniyoruz. Allah, hepinizden razı olsun.”

YENİ BİR ZAFERE İLERLİYORUZ

Programda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şunları söyledi:“Siyaset çözüm üretme, adam kazanma sanatıdır. Siyaset, hayatın kendisidir. Siyaset, takım olma ruhudur. Siyasette doğru adamla doğru zamanda doğru yerde olduğun zaman başarma sevincidir. Başımızda Sayın Recep Tayyip Erdoğan, burada Sayın Abdulhamit Gül Bakanımızla gül gibi ekibimizle, Şehitkamil’de yeni bir zafere ilerliyoruz. Ben kimim? Ben sizim, siz bensiniz, biz milletin çocuklarıyız. Eğer AK Parti olmasaydı, AK Parti’nin o duruşu olmasaydı, milletin çocuklarının milletin yönetimine gelmesi mümkün değildi. Ben de sizden biriyim, sizinle aynı şeyleri paylaşıyor, aynı şeyleri yaşıyorum. Bugün ben bu görevin başındaysam yarın sizin çocuklarınız bu görevin başında olacak. Bizim hiçbir ayrımız gayrımız yoktur. Sizlerin de bildiği üzere yüzyılın seçimine gidiyoruz. Birinin yanında ne yazdığının hiçbir önemi yoktur. Birinin vekil olup olmamasının hiçbir önemi yoktur. Fatma Şahin’in ne olacağının hiçbir önemi yoktur. Fatma Şahin dediğiniz kişi de sizin içinizden çıkan bir kardeşinizdir. Yarın o koltukta senin çocuğun olacak. Ama yüzyılın seçiminde başımızda Recep Tayyip Erdoğan gittiğinde; daha adaletli bir dünya mümkündürün bütün hayalleri gidecek. Daha adaletli bir dünya mümkündür. Biz 14 Mayıs’ta zafer yazacağız”

ŞEHİTKAMİL OLARAK ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti: “Öncelikle Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Mehmet Başkanımın organizasyonunda bizleri kırmayıp geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakikaten, Şehitkamil olarak çok büyük bir aileyiz. Ben, bu ailenin bir mensubu olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Sistemli çalışmak ne demek? Şehitkamil teşkilatı demek. Genci, kadını, ana kademesiyle hep birlikte yekvücut olup bu davaya emek veren her kardeşimi yürekten tebrik ediyorum. Evet, burada yalnızca Şehitkamil ile değil, yerel seçimde söylediğimiz gibi tek kanatlı kuşun uçması mümkün değil. Biz, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte olduğumuz müddetçe belediyecilik hizmetleri nitelikli verebiliriz. Bunun yanı sıra belediyecilik hizmetlerinin nitelikli verilebilmesi için Ankara’da sırtımızın sağlam olması lazım. Allah’a şükür şu ana kadar Meclis’e Gaziantep’ten AK Parti Milletvekilli olarak giden bütün kardeşlerimiz bu memleket için hakikaten çok büyük emekler verdiler. Gaziantep’te yapılan her projede birebir emekleri var. Bunu inkar edemeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu doğrultuda hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Ancak bizim bu seçimde üzerimizde çok büyük bir vebal var.”

Program sonunda toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi