ed_H01bk.jpg

Son yıllarda hiçbir şekilde olumlu şekilde anılmayan Gaziantep Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da gündemindeydi. İmamoğlu,’’ Ülkenin başarılı çocuklarına ne yazık ki sırtlar dönüldü. Başarılı çocukları elediler. Eş dost akrabalarını atadılar. Hep torpillileri, eşi dostu işe aldılar. Gaziantep Üniversitesi'nde de bunu yaptılar. Okuduk gazetelerde. Bu hak yeme düzenini bozacağız’’ dedi.



27 Nisan 2023 Perşembe
Gaziantep

Gaziantep’in köklü üniversitesi olan Gaziantep Üniversitesi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Kentte hemen herkesin Rektör Arif Özaydın’dan şikâyetçi olduğu, hatta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Özaydın için ‘tam bir deli’ nitelendirmesi yaptığı üniversite, bu defa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gündemindeydi.

BU DÜZENİ YIKACAĞIZ

Dün Gaziantep’te düzenlenen mitingde konuşan İmamoğlu, Ak Parti iktidarı dönemindeki adaletsizliklere dikkat çekerek,’’ “İnsanlar, devlet dairelerinde, mahkeme kararlarında adalet olsun istiyor. Devlet adaletli olma vasfını kaybederse geriye inanın hiçbir şey kalmaz. Kalanın adı da devlet olmaz. Torpil bu iktidarın her döneminde ne yazık ki sıradanlaştı. Ülkenin başarılı çocuklarına ne yazık ki sırtlar dönüldü. Başarılı çocukları elediler. Eş dost akrabalarını atadılar. Hep torpillileri, eşi dostu işe aldılar. Gaziantep Üniversitesi'nde de bunu yaptılar. Okuduk gazetelerde. Bu hak yeme düzenini bozacağız. Türkiye ayrıcalıklı aileler torpilli bir avuç insan ülkesi olmaktan çıkacak. Bu saygın babaların, annelerin evlatları benim evlatlarım gibi olacak. Bizim bu ülkeye sözümüz var. Cumhuriyeti demokrasiyle devleti adaletle taçlandıracağız. 14 Mayıs'ta ilk adımı atacağız. İlk adım hak hukuk adalet. Onun mücadelesini vereceğiz. Hak hukuk adaletin temsilcisi Kemal Kılıçdaroğlu'nu 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı yapacağız. Millet ittifakını hep birlikte meclise en güçlü şekilde taşıyacağız” dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi