df_1l786.jpg

Gaziantep Üniversitesi sınırları içerisinde bulunan ve daha önce belediye tarafından mühürlenen alanda yeni bir inşaat yapılırken, bu inşaatın ruhsatının olup olmadığı merak konusu.



29 Nisan 2023 Cumartesi
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’nin acil girişinin sol tarafında bulunan ve üniversitenin alanı olduğu belirtilen boş bir alanda inşaat yapılıyor. Beton yerine demir ayakların ve sacların kullanıldığı inşaatın ne inşaatı olduğu ve ruhsatının olup olmadığı merak konusu.

DAHA ÖNCE MÜHÜRLENMİŞTİ

Aynı yerde daha önce yine demir ayak ve saclardan yapılan çalışma belediye tarafından mühürlenmiş ve söz konusu alanda çalışmalar durdurulmuştu. O çalışmanın ardından şimdi benzer bir çalışmanın yapılması akıllarda soru işareti bırakıyor.

BELEDİYE VE ÜNİVERSİTEDEN SES YOK

Gazete olarak geçtiğimiz günlerde yapımı devam eden bu inşaatı gündeme getirmiş ve ruhsatı var mı diye sormuştuk. Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen ne ilçe belediyesinden, ne de üniversiteden ses var. Belediye ve üniversite yönetiminin sessiz kalması ve inşaat hakkında kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmaması, inşaatın kaçak olma ihtimallerini güçlendiriyor.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi