pl_YTWBj.jpg

CHP’nin Gaziantep’ten 5. Sıra Milletvekili Adayı olan Merve Altınbaş saha çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürürken, özellikle Nizip’ten Altınbaş’a büyük destek var.



9 Mayıs 2023 Salı
Gaziantep

Gaziantep’in Nizip ilçesinin önemli ailelerinden biri olan Abdullah Altınbaş’ın kızı olan Merve Altınbaş, CHP tarafından Gaziantep’ten 5. Sıra Milletvekili adayı gösterildi. Genç ve partinin genel merkez kadın kollarında yaptığı çalışmalar ve sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Altınbaş, kadın kollarındaki performansını sahaya yansıtarak, vekil olmak istiyor.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Aday listelerinin belli olmasının ardından kolları sıvayan ve saha çalışmalarına başlayan Altınbaş, hem Gaziantep merkez de, hem de Nizip ve diğer ilçelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda odaları, borsaları, STK’ları ziyaret eden ve çeşitli toplantılara katılan genç avukat, Millet İttifakı Kılıçdaroğlu ve kendisinin projelerini ve vaatlerini anlatarak Gazianteplilerden destek istiyor.

15 MAYIS SABAHI BAHAR GELECEK

14 Mayıs seçimlerinin ardından 15 Mayıs sabahına Gaziantepliler ve tüm Türkiye bahar havasıyla uyanacağına dikkat çeken Altınbaş, vekil seçilmesi halinde Gaziantep ve Nizip’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en iyi şekilde temsil edeceğini belirtiyor.



fr_5TNH6.jpg 1 / 5

ol_o29nN.jpg 2 / 5

ol_uUGX6.jpg 3 / 5

df_5Sk77.jpg 4 / 5

ol_0a918.jpg 5 / 5




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi