as_in0mu.jpg

Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Murat Sarısaç’dan yarın yapılacak seçimlerle ilgili açıklama.



13 Mayıs 2023 Cumartesi
Gaziantep

Yeşil Sol Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Murat Sarısaç, yarın yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Antep’in hak ettiği yere gelmesi için yeşil sol parti etrafında kenetlenmeliyiz’’ dedi.
Gençler, kadınlar, emekçiler, değerli Antep halkına seslenen Sarısaç, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
‘’14 Mayıs Pazar günü ülke tarihinin en kritik seçimi yapılacak. Mühür elinizde, anahtar sende. Geleceğimiz, çocuklarımız, doğamız için; daha demokratik bir ülke için; Antep’in hakkettiği yere gelmesi için bütün gücümüzle Yeşil Sol Parti etrafında kenetlenmeliyiz.
Çünkü, gün işsiz bırakıp da sizi yoksullukla terbiye edenlerden hakkınızı alma günü; gün anadilimize tahammül etmeyen, inancını yok sayan anlayışa dur demenin günü; Depremin vurduğu İslahiye ve Nurdağı’nda on binleri kaderine terk edenlerle yüzleşmenin vakti.
Bunun için Antep’in sokaklarında halklarımızla buluştuk, ailelerimizle bir araya geldik, şehrin yerel dinamiklerini ziyaret ettik. Değişimin arzusunu ve zafer inancını gördük, buna şahit olduk. Birlikte değiştirip sorunları hep birlikte çözebileceğimizi, şehrimizi daha ileriye taşıyabileceğimizi gördük.
Gaziantep’in güzel insanları;
Geriye 14 Mayıs’ta irademizi, umudumuzu ve hıncımızı sandığa taşımak kaldı. Şimdi değişimin mührü avuçlarının arasında. Sen de sandığa git, zifiri karanlığı yırtmak için, şehrimizi geliştirmek için oyunu Yeşil Sol Parti’ye ver! Yaşasın birlikte özgür ve eşit yaşam.’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi