as_0CYgi.jpg

Gaziantep Adliyesi yönetiminin kurum içerisine dışarıdan damacana su servisi yapan kişilerin girişini yasaklaması tepkilere neden olurken, yönetimin bu kararında adliye içerisindeki kafeteryanın damacana su satışının etkili olup olmadığı merak konusu oldu.



22 Mayıs 2023 Pazartesi
Gaziantep

Gaziantep Adliyesi’nde görevli personel, uzun yıllardır damacana su satışı yapan esnaflardan su siparişi veriyor, esnaf ise verilen siparişleri adliyeye götürüp teslim ediyordu. Ancak son günlerde adliye yönetimi, adliyeye su servisi yapan kişilerin kurum içerisine girişini yasakladı.

KAFETERYA DAMACANA SU SATMAYA BAŞLAYINCA İŞLER DEĞİŞTİ

Adliye içerisinde bulunan kafeterya, son dönemde damacana su satışına başladı. Kafeteryanın satışa başlamasının ardından esnafın adliye içerisine su dağıtımının yasaklanması akıllarda soru işareti bıraktı.

ADLİYE PERSONELİ TEPKİLİ

Yönetimin aldığı kararın haksız ve taraflı olduğunu düşünen kurum personeli, bu duruma tepki gösterip kafeteryayı boykot ederken, yönetimin bu kararından vazgeçmesi isteniyor.

KAFETERYA DA SU DAHA PAHALI

Edindiğimiz bilgiye göre, kafeteryada damacana suyun fiyatı, dışarıdan daha pahalı. Bu durum ise personelin cebinden daha fazla para çıkması anlamına geliyor.

GÜVENLİK GEREKÇESİ İLE DAĞITICILARIN İÇERİ GİRİŞİNİ YASAKLADIK

Konu hakkında bilgi aldığımız adliye yetkilileri, güvenlik gerekçesi ile adliye içerisine su dağıtımı yapan kişilerin girişini yasakladıklarını belirtti.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi