fg_Qd2ji.jpg

CHP Oğuzeli İlçe Başkanı Mustafa Dinçkan, belediyenin kaynakları halka hizmet yerine algı yaratacak AKP ve Erdoğan reklamlarına harcandığını söyledi.



25 Mayıs 2023 Perşembe
Gaziantep

Birkaç gün önce Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan Gaziantep’e gelerek İstasyon Meydanı’nda miting yapmıştı. Miting öncesi havalimanı güzergâhındaki yollar, bayrak ve Erdoğan’ın resimleriyle donatılmıştı.

CHP’Lİ DİNÇKAN TEPKİ GÖSTERDİ

Bu gelişmeleri sosyal medya hesabından ‘Karar ver Oğuzeli’ başlığıyla paylaşan CHP Oğuzeli İlçe Başkanı Mustafa Dinçkan, şunları söyledi:
‘‘Burası Gaziantep-Havalimanı yolu. Erdoğan Gaziantep’e geliyor diye yol boyunca bayrak ve resimlerle donatılmış. Bugün tekrardan toplanıyor. Bu işlem yıl boyunca defalarca tekrarlanıyor. Bilboardlar her hafta, hatta birkaç günde bir tekrarlanıyor. Kim mi yapıyor? Gaziantep Büyükşehir Belediyesi personeli ve araçları. Ekipler, her zaman olduğu gibi sahada. Belediyenin kaynakları halka hizmet yerine, algı yaratacak AKP ve Erdoğan reklamlarına harcanıyor. Halkın parasını halka hizmet yerine, siyasi amaçlı reklamlara harcayan belediye başkanları yatacak yeriniz yok. Hizmet yapın da yaptığınız hizmetler reklamınız olsun. Halkımız zannetmesin ki, israf yalnızca saray ve Erdoğan’ın çevresinde. İsraf her yerde.’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi