cv_VyAp6.jpg

Dün öğleden sonra Şahinbey ilçesi Geylani Mahallesi’nde meydana gelen rehine olayında, baba önce oğlunu rehin aldı. Polisin ve psikologların ikna çabasının ardından çocuğunu bırakan baba, daha sonra elindeki silah ile omzuna ateş etti. Omuzundan yaralanan baba, olay yerinde hazır bekleyen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.



18 Temmuz 2023 Salı
Gaziantep

Gaziantep’te dün rehine şoku yaşandı. Dün öğleden sonra Şahinbey ilçesi Geylani Mahallesi’nde iki katlı bir müstakil evde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu söylenen bir baba, iki yaşındaki oğlunu rehin aldı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA POLİS, ÖZEK HAREKÂT,  AMBULANS SEVK EDİLDİ

Daha sonra olay 112 ekiplerine bildirildi. Adresin bildirilmesinin ardından olay yerine intikal eden çok sayıda polis, evin bulunduğu cadde ve sokakları trafik ve yaya trafiğine kapattı. Daha sonra özel hareket polisleri, sağlık ekipleri ve psikolog geldi.

ÇOCUĞUNU BIRAKTI

Henüz iki yaşındaki oğlunu silah ile rehin alan baba, polis ve psikoloğun uzun süren çabasının ardından çocuğu bıraktı. Çocuğu hemen ailesine teslim eden polis, elinde silah olan babayı da ikna etmeye çalıştı.

KENDİ KENDİNİ VURDU

Tüm çabalara rağmen ikna olmayan baba, daha sonra elindeki silah ile omuzuna ateş etti. Omuz bölgesinden yaralanan baba, hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Babanın hastaneye, küçük çocuğun ise ailesine teslim edilmesinin ardından polis evin çevresini güvenlik şeridi ile kapatarak, incelemelerini sürdürdü.

 



cv_PO05a.jpg 1 / 3

fg_q9W97.jpg 2 / 3

df_PG6AC.jpg 3 / 3




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi