fg_6uFW8.jpg

Arif Özaydın’ın rektörlüğe gelmesinin ardından her alanda büyük çöküş yaşayan Gaziantep Üniversitesi’ndeki program ve etkinlikler de ilgi görmüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan ve rektör Özaydın’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa ve üniversite bünyesindeki ‘Göç enstitüsü’ tarafından düzenlenen programa katılım oldukça düşük oldu.



19 Temmuz 2023 Çarşamba
Gaziantep

50 yıllık köklü ve başarılı geçmişi ile adından söz ettiren Gaziantep Üniversitesi, mevcut rektör Arif Özaydın döneminde her alanda adeta yıkım yaşamış, güzide üniversiteye toplumun her kesiminin bakışı ve ilgisi azalmıştı.

REKTÖRÜN KONFERANSI VE GÖÇ ENSTİTÜSÜNÜN PROGRAMI İLGİ GÖRMEDİ

Üniversitede geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz etkinlikleri çerçevesinde bir konferans düzenlendi. Rektör Özaydın’ın darbenin Türk ekonomisine etkisini anlattığı konferansa, üniversite idarecileri, özel güvenlikler, basın yayın çalışanları ve az sayıda dinleyici katıldı. Konferansa katılım düşük olduğu için üniversitenin sitesine yüklenen fotoğraf, salonun üst bölümünden ve tek kare olarak çekildi.

GÖÇ ENSTİTÜSÜNÜN PROGRAMI DA İLGİ GÖRMEDİ

Sadece rektör Özaydın’ın değil, üniversite bünyesindeki ‘Göç enstitüsü’nün programı da ilgi görmedi. GAÜN Göç Enstitüsü ev sahipliğinde gerçekleşen ve 5 gün sürecek olan ‘Göç ve Dirençli Kentler Yaz Akademisi’nin açılış törenine kent protokolü, belediye başkanları, kentin önde gelenleri dâhil kimse ilgi göstermedi. Göç gibi çok önemli bir meselenin enine boyuna konuşulacağı ve rektör Arif Özaydın’ın konuşma yaptığı programa ilginin çok düşük olması, kentin üniversiteye bakışını kanıtlar nitelikteydi.



as_dYQMC.jpg 1 / 2

df_Hjd05.jpg 2 / 2




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi