fg_o04Tf.jpg

Son aylarda arsa satışlarına tam gaz devam eden Mehmet Tahmazoğlu’nun yönettiği Şahinbey Belediyesi, önümüzdeki günlerde onlarca arsa ve işyerini satmayı planlıyor.



27 Temmuz 2023 Perşembe
Gaziantep

Bir yandan 60 milyon TL’ye okçuluk ve binicilik tesisi yapan, diğer yandan ise ilçenin hemen her yerini reklam afişleriyle dolduran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediyenin varlıklarını satmak için gözünü karartmış durumda. Son dönemde hemen hemen her ay meclisten arsa satış yetkisi alan belediye, önümüzdeki günlerde onlarca arsa ve işyerini satışa çıkartıyor.

40 ARSA, 13 İŞYERİNİN SATIŞI PLANLANIYOR

Ak Parti’deki üç dönem kuralı gereği yeni dönemde aday gösterilmeyeceği söylenen Başkan Tahmazoğlu, yerel seçime aylar kala belediyenin elindeki arsa ve dükkânları satmayı planlanıyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak ihalelerle belediyeye ait 40 arsa, 13 işyeri ihale usulü ile satışa çıkartılıyor.

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA DA ONLARCA ARSA SATIŞA ÇIKARTILMIŞTI

Belediye, geçtiğimiz aylarda da aynı yöntemlerle onlarca arsayı satışa çıkartmıştı. 31 Mart seçimlerine kadar arsa satışlarının devam edip etmeyeceği merak konusu.



df_LM89T.jpg 1 / 8

fg_aC4Id.jpg 2 / 8

fg_R80i7.jpg 3 / 8

uj_hI6LE.jpg 4 / 8

hj_zlGkj.JPG 5 / 8

jk_6X5yv.JPG 6 / 8

vb_qoFZj.JPG 7 / 8

m_ASf18.JPG 8 / 8




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi