df_GNO4L.JPG

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil ilçesine bağlı 6 kırsal mahalleyi ziyaret etti. Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerde verdikleri desteklerden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.



25 Ağustos 2023 Cuma
Gaziantep

Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve sıkıntılarını gidermek amacıyla ziyaretlerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Gaziantep il yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Şehitkamil ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Atabek, Karahöyük, Dülük, Beylerbeyi, Sam ve Büyükpınar Mahalleleri gezildi. Gittikleri her mahallede vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Milletvekili Bozgeyik ve Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinledi. Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını dile getiren mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Milletvekili Bozgeyik ve Fadıloğlu, mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Milletvekili Bozgeyik ve Başkan Fadıloğlu, günün anısına vatandaşlarla ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

DESTEKLERİNİZ VE DUALARINIZ İÇİN ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM

Vatandaşlara hitaben konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek, “Bugün, AK Parti İl ve Şehitkamil ilçe teşkilatımız, Şehitkamil Belediye Başkanımız ile birlikte izleri ziyarete geldik. Bu ziyaretimizin asıl amacı da, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerinde ve bugüne kadar AK Parti’ye vermiş olduğunuz desteği her zaman gördük. Son yapılan 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerinde de Sayın Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğunuz destek ile Cumhurbaşkanımızın tekrar devam etmesi ve Gaziantep’te de daha önceki gibi 8 Milletvekili çıkardık. Hassaten vermiş olduğunuz destekleriniz ve dualarınız için şükranlarımı arz ediyorum. Allah sizlerden her zaman razı olsun. Hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadınız. Bu konuda sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Başkanımızın da belirttiği gibi asıl amacımız meclis tatil olduktan sonra bütün Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte, şehrimizin bütün ilçelerinde, kırsaldan başlayarak tek tek mahallelerimizi ziyaret edip, sizlere teşekkür etmek, istek ve taleplerinizi yerinde dinlemek. Ben, her zaman bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi