df_x91u8.JPG

BUSEM’de bulunan meslek dallarından birisi olan ve yapımı tamamlanmak üzere olan Gıda Toptacıları Sitesi’nde kura heyecanı yaşandı. Kura çekimi sonrasında işyerlerine kavuşmanın sevincini yaşayan toptancı esnafı, sitenin yapımında büyük emek sahibi olan Mehmet Şerif Türk ve yönetimine teşekkür etti.



31 Ekim 2023 Salı
Gaziantep

Gaziantep’in yeni ticaret merkezi olacağı belirtilen BUSEM’de inşaatının büyük bölümünü tamamlayan ve kura çekimini yapan ilk meslek kolu olan Gıda Toptancılarında, kura çekimi heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan kura çekimi töreni ile toptancı esnafları, yeni işyerlerine kavuştu.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Kura çekim törenine başta Vali Kemal Ceber, Ak Parti Milletvekili Derya Bakbak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdem Güzelbey ile davetli oda başkanları ve esnaf katıldı.

SİTEMİZİ 3 YIL GİBİ KISA BİR SÜREDE TAMAMLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Törende ilk konuşmayı yapan Başkan Mehmet Şerif Türk, 12 meslek kolunun yer alacağı BUSEM’de sitesini tamamlayan ilk meslek kolu oldukları için mutlu ve heyecanlı olduklarını söyledi.

Törene katılan Vali Ceber, Milletvekili Derya Bakbak,  Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdem Güzelbey başta olmak üzere, tüm katılımcılara teşekkür eden Türk,’’Bugün burada kura çekimi için toplanmış bulunmaktayız. Yaklaşık 3 yıl önce ilk kazısını yapmaya başladığımızın sitemizin inşaatını tamamlamak üzereyiz. Gaziantep için örnek teşkil eden sitemizin yapımında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu siteyi 3 yıl gibi kısa bir süre içerisinde bitirmiş olacağız inşallah. Böyle hızlı bir şekilde yapılan ve örnek olan bir site olduğunu düşünmüyorum. İnşallah, sitemizin yılsonuna kadar eksikliklerini tamamlamış olacağız. Sitede hizmet verecek tüm üyelerimize hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum. Bu projeye başladığımız günden bugüne kadar valilerimiz, belediyelerimiz, milletvekillerimiz hep yanımızda oldular. Onlara, çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

VALİ CEBER: İNŞALLAH BU SİTE CIVIL CIVIL OLACAK

Vali Kemal Ceber ise, Gaziantep’in ve Gazianteplilerin her zaman Türkiye’de yeri farklı olduğunu kaydederek, ’’Sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Gerçekten çok önemli bir tören için buradayız. Sevgili başkanımızın heyecan ve mutluluğunu biliyor ve görüyoruz. Dolayısıyla siz üyelerin de ne kadar heyecanlı olduğunuzu tahmin ediyorum. BUSEM ve sizin siteniz, Gaziantep için çok önemli bir merkez olacak. Dışarıdan boş yapı gibi gözüken yerleri sizler, cıvıl cıvıl hale getireceksiniz. İnşallah, sizlerle beraber burası helal kazancın merkezi olacak. Antepliler, her zaman üzerine düşeni yapmıştır, yapmaya da devam edecektir. Depremde, afette, savaşta elinizden geleni yaptınız, bundan sonra da yapmaya devam edeceksiniz. Allah, hepinizden razı olsun.’’ dedi.

Milletvekili Derya Bakbak ise modern sitenin Gaziantep ve toptancı esnafına hayırlı olmasını diledi.



mkl_8rsEN.JPG 1 / 10

kl_0VUMH.JPG 2 / 10

lk_T02tU.JPG 3 / 10

lk_52T75.JPG 4 / 10

df_KtpP8.JPG 5 / 10

fg_6bl2R.JPG 6 / 10

fg_O9b0E.JPG 7 / 10

df_ty0WZ.JPG 8 / 10

df_5e1r2.JPG 9 / 10

ol_d4XrD.JPG 10 / 10




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi