df_4jz7G.jpg

Gazeteci-Yazar Levent Gültekin, İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban ile ilgili çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirdi.



12 Kasım 2023 Pazar
Gaziantep

İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban, konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde milletvekili adaylığı dönemi ile ilgili sosyal medya hesabından bazı paylaşımlar yapan Gazeteci Servet Bozkurt’tan şikayetçi olan İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban hakkında son olarak Gazeteci Levent Gültekin’den çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi.

1 MİLYON DOLARA SATIN ALMIŞLAR

Hafta içinde Youtube üzerinden bir video yayınlayan ve gündemi değerlendiren Gültekin, İyi Parti’deki istifalar ve Meral Akşener hakkında değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirmesinde İyi Parti’nin Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban’ı örnek veren Gültekin,‘‘İyi Parti’nin bir Gaziantep Milletvekili var. Kamuoyunda çok konuşulan bir isim. Bir milyon dolara satın almışlar diyorlar. Adamın eski twitlerini gördüm. Yeminle söylüyorum, hayatım boyunca özel sohbetlerimde bile ben o küfürleri ağzıma almadım. Adam sosyal medyadan sağa sola küfür etmiş. Ve bu adamı milletvekili yapmış Meral Akşener. Bu profilde adamları bulup milletvekili yaparsan, ya davulcuya gider, ya zurnacıya. Bu iş böyledir. Nitekim, Ak Parti’ye geçen vekil gibi’’ dedi.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi