cv_W6G78.jpg

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GASKİ Genel Kurulu için toplanan mecliste, suda yüzde 10 indirime gitme kararı aldıklarını açıkladı.



15 Kasım 2023 Çarşamba
Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Dönem Toplantısı’nın Birinci Birleşimi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında toplanan mecliste toplamda 49 madde görüşüldü.

TOPLAMDA YÜZDE 37 İNDİRİME GİDİLMİŞ OLDU

Meclis gündem toplantısı sonrası GASKİ Genel Kurulu 2’nci Olağan Toplantısı’nın Birinci Birleşimi’ne geçildi. Birleşimin ana konusu içme suyunda yapılacak indirim oldu. Bu bağlamda daha önce yüzde 27 oranında indirimin yapıldığı suda, yüzde 10’luk bir indirim daha yapılacağı müjdelendi.

DÜZTEPE’YE GENÇLİK MERKEZİ YAPILACAK

Mecliste, Büyükşehir Belediyesi ile 6 Şubat Dayanışma Derneği ortaklığında Düztepe’ye yapılması planlanan gençlik merkezi meclis üyelerinin de oylarıyla karara bağlandı. 2024 yılının şubat ayında faaliyete geçmesinin hedeflendiği gençlik merkezi öğrencilere etüt ve birçok farklı branşta eğitim imkanı sağlayacak.

Başkan Fatma Şahin ilgili maddeye ilişkin yaptığı açıklamada, gençlik merkezinin yapımına maddi destek sağlayan yurt dışından birçok gönüllünün de ortak olduğunu belirterek, “Bu sürecin başlatılasında 6 Şubat Dayanışma Derneği’nin gençlik merkezinin ismi konusunda bizlerden bir talebi oldu. Bu doğrultuda merkezin isminin 6 Şubat olmasında karar kıldık” diye konuştu.






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi