df_jRn0W.jpg

AK Parti Genel Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığına ziyarette bulundu.



19 Kasım 2023 Pazar
Gaziantep

AK Parti Genel Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak ve Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Genel Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ile beraberindeki heyeti HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette, katil işgalci israilin Gazze'deki saldırıları başta olmak üzere Türkiye ve Gaziantep gündemi konuşuldu.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer, AK Parti Genel Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Gül ve beraberindeki heyete yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Gül, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer’e Gaziantep’in kalkınması, daha fazla gelişmesi, halkın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi ile taleplerinin karşılanması için gösterdikleri gayret için teşekkür etti.

İşgalci siyonist rejimin gerçekleştirdiği saldırılar sonucu Gazze’de insanlığın onurunun ayaklar altına alındığını ifade eden Gül, Gazze’deki saldırıların durması için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade etti.

“GAZZE İÇİN ACIMIZ ORTAK”

7 Ekim’den bu yana Gazze’de devam eden katil israilin saldırılarına dikkat çeken Gül, “Dedelerimizin, ninelerimizin zamanından beri yaşanan israilin Gazze’ye olan işgalinin en acı, en vahşi zamanlarına tanıklık ediyoruz. Tabelalarımız farklı olabilir ancak Gazze için acımız ortak.” ifadelerini kullandı.

Gazze konusunda halk tarafından dünya çapında bir seferberlik oluşturulduğunu ancak Avrupa’nın sessiz kaldığını belirten Gül, “İsrail kadın, çocuk, yaşlı demeden herkesi bombalıyor ve bütün dünya buna sessiz kalıyor. Dünya üzerinde halklar tarafından büyük protestolar göz ardı edilemez ancak dünyada birçok ülke yönetici sessiz kaldıkça bir işe yaramayacak ama bu böyle gitmez” şeklinde konuştu.

“GAZZE’DEKİ ZULME SESSİZ KALAMAYIZ”

Katil işgalci israilin Gazze'deki saldırılarının durdurulması ve işgalcilerin Gazze’yi terk etmesi için daha fazla bir çabanın sarf edilmesi gerektiğini belirten Göçer, “Şu anda Gazze’de sözün değil, insanlığın bittiği yerdeyiz. Gazze’de bir insanlık dramı yaşanıyor. Katil işgalci siyonistlerin Gazze'deki saldırılarını halen sürdürüyor. Gazze'de bir savaş suçu işleniyor. Bir an önce Gazze’deki saldırıların sona ermesini ve bu zulmün son bulmasını istiyoruz. Gazze’deki zulme sessiz kalamayız. Gazze'de ki soykırıma 'dur' demek her vicdan sahibinin görevidir. Aksa Tufanı'nı destekliyor, Filistin'deki mazlumların yanında yer aldığımızı bir kez dile getirmek istiyoruz.” dedi.

Her zaman Kudüs davasına sahip çıktıklarını belirten Göçer, Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın bu pazar (yarın) saat 13.00'da Tur Otobüsleri Park Alanında düzenleyecekleri “Kudüs ve Aksa Tufanı” mitingine destek verdiklerini belirterek, Gül ve beraberindeki heyet ile tüm Gaziantep halkını mitinge davet etti.

“GAZİANTEP HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ”

Her zaman Gaziantep için çabaladıklarını belirten HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer, “Gaziantep hepimizin şehridir. Gaziantep hepimizin ortak değeri. Söz konusu Gaziantep olunca hepimizin taşın altına elimizi koymalıyız. Gaziantep’in kalkınması, mevcut konumundan daha ileriye yükselmesi için yapılan çalışmaları önemsiyoruz. Gazi şehrimizin, en önemlisi de halkımızın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi ile taleplerinin karşılanmasını da çok önemsiyoruz. Bunun için sahayı terk etmiyoruz ve her zaman sahadayız.” ifadelerini kullandı.

Nurdağı ve İslahiye ilçesindeki depremzedeler başta olmak üzere Gaziantep’in mevcut durumu ve hedefleri konusunda kapsamlı bilgi alış verişini içeren ziyaret, karşılıklı iyi temennilerin ardından sona erdi.

 






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi