sd_91izt.jpg

Şahinbey’de yeni yapılan Boğaziçi Bulvarı’ndaki yolun bir bölümünün üst üste çökmesi, akıllara bu yollar ne kadar sağlıklı yapılıyor? sorusunu getiriyor.



11 Aralık 2023 Pazartesi
Gaziantep

Geçtiğimiz Cuma günü Gaziantep’te etkili olan şiddetli yağışın ardından Şahinbey’de bulunan Boğaziçi Bulvarı’ndaki yolun bir bölümü çökmüş, çökme esnasında yoldan araçların geçmemesi olası faciayı önlemişti.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE ÇÖKMÜŞTÜ

Zira, aynı yol üzerindeki başka bir bölüm ise yine geçtiğimiz günlerde meydana gelen yağış sonrası çökmüş, daha sonra onarılmıştı.

TRAFİĞE KAPATILDI

Son olarak meydana gelen çökme sonucu bulvarın bir bölümü trafiğe kapatılarak, çöken bölümün onarımı için Şahinbey Belediyesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA İSE YEŞİLVADİ’DE ÇÖKME OLMUŞTU

Öte yandan geçtiğimiz kış içerisinde yine yeni hizmete açılan Yeşilvadi Köprüsü ile havalimanı güzergâhındaki yolun bir bölümü çökmüş, çöken bölgede trafik kazasının meydana geldiği belirtilmişti.

ALALECELE YAPILDIĞI İÇİN Mİ ÇÖKÜYOR?

Boğaziçi Bulvarı’ndaki çökmenin yaşandığı yol, 14 Mayıs genel seçimleri öncesinde alalecele hizmete açılmıştı. Yaptığımız araştırmalarda, yolların alalecele yapıldığından dolayı çökmelerin yaşandığı yorumları yapılıyor.

 



cv_ug6ZV.jpg 1 / 10

fg_rD35u.jpg 2 / 10

fg_mUq54.jpg 3 / 10

cv_lJJ7e.jpg 4 / 10

df_UZkpK.jpg 5 / 10

df_t87fe.jpg 6 / 10

cv_VKCM4.jpg 7 / 10

fg_rio2t.jpg 8 / 10

df_LmSRK.jpg 9 / 10

fg_1K7FU.jpg 10 / 10




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi