cv_1ULks.jpg

Gaziantep Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nün hemen karşısında ağaçlarla kaplı alanda kepçelerin çalışma yapması ve söz konusu alanın çevresine reklam afişleri için demir kaynatılması ‘Bu alanda bir çalışma mı yapılacak?’ sorularını akıllara getirdi.



28 Aralık 2023 Perşembe
Gaziantep

Kent merkezinin hemen hemen her tarafının betona gömüldüğü ve halkın nefes alacak yeşil alan aradığı Gaziantep’te, Gaziantep Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nün hemen karşısında ağaçlarla kaplı bölgede hareketli saatler yaşanıyor.

KEPÇELER ÇALIŞMA YAPIYOR, ALANIN ÇEVRESİNE DEMİR KAYNATILIYOR

Yüzlerce ağacın bulunduğu söz konusu alanda çalışma yapıldığı bilgisini alan gazetemiz ekipleri, o alana gitti ve olup biteni anlamaya çalıştı. Gözlemlerimize göre, bölgede iki kepçe zeminde çalışma yapıyor.

DEMİR KAYNATILIYOR

Söz konusu alandaki dikkat çeken husus sadece kepçeler değil. Alanın çevresine reklam afişlerinin asılması ve alanı gelip geçenlerin görmemesi için demirler kaynatılıyor.

NASIL BİR ÇALIŞMA YAPILACAK?

Kamuoyunun dikkatini bu alana çekmek için alalecele buradaki hareketliliği haberleştiriyor ve Gazianteplilerin bilgisine sunuyoruz. Bugünden itibaren burada nasıl bir çalışma yapılacağını öğrenmek için belediyeler ile irtibata geçeceğiz ve edindiğimiz bilgiler neticesinde kamuoyunu bilgilendirmeye çalışacağız.



df_1a6r3.JPG 1 / 4

df_Zay44.JPG 2 / 4

df_006Ah.JPG 3 / 4

df_yJG2S.jpg 4 / 4




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi